Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi Trabzonspor'un forvetleri kaç gol atmış 2 gol Gökhan 7 gol Umut 9 eder...Colman attı 7 tane zaten!...Hayır ben diyorum ki yetersiz forvetlerle oynadık yıllardır..geçen yıl şampiyonluğu kaçırmamızdaki nedenin çoğu forvetlerin beceriksizliğidir (konya ve denizli maçları) sadece 2 maçı baz alıyım..diyorum ki Gutierrez inşallah iyi çıkarda Umut'u keser..yoksa ben ve ben gibiler daha çok kelleşecekler...
    Peki sen bugun kü maçta Tazameta ile başa çıkamayan 2 stoperimizi beğendin yani öyle mi ? Şu maçta herşeyimiz mükemmel di de bir tek Umut etti herşeyin içine he

Ayrıca 2 maçla şampiyonluk kaçmaz.. o maçlarda çok şanssızdık kaçmayacak goller kaçırmıştık.. o maçları alıp da başka maçları da kaybedebilirdik bunu kimse bilemez.. futbol bu sonuçta.. eline kalem alıp kadro yazıp,kurmak kadar basit değil.

Ve neden şampiyonluğu sadece forvetlerin gol kaçırmalarına bağlıyoruz ? Devir değişti.. günümüz futbolunda 9-10 kişi hamallık yapıp bir yada iki forvet takımını sırtlamıyor.. Örnek vermeden olmaz bu işler.. en azından varsayım ve olasılığa göre konuşmakdan daha iyidir örnek vermek.. Geçen sene ki Bjk nın şampiyonluğuna bakın 10 gol atabılmıs forvetlerıyle şampiyon oldular.. Yani bize göre futbol sadece golün üzerine kurulmuş gibi.. sen önce gol yememeyi öğren, gol atıyor zaten bu takım.

Yorum

• Umut yanıltsın beni razıyım! ancak atanın ve tutanın iyi olacak tutan fena değil atan aksıyor! yanlış anladın beni egemeni beğendim giray'ı beğenmedim...Artı sana bişe diyim 96'daki şampiyonluk yenildiğimiz fener maçından değil Vanspor maçında kaçmıştır...Her zmn büyük takımlardan alacağın puanı 0 hesaplayarak lige başlamalısın...onlardan gelen puan ekstra olur..ancak sen normalleri alamadın..aynı şey geçen sezonda oldu bjk ve fb ve gs'den 4 puan aldık 6 maçta...bu +4'ü 2 maç kaybederek -2'ye düşürdük zaten kaç puanla kaçırdık ki şampiyonluğu en basit hesap...

Emrah ben bugünü baz almıyorum biriken şeyler var...Umut'ta patlamasın diyorum ama bu takımın forveti o bu takımın forveti olmak zordur sende biliyorsun..Ankaragücü'ne benzemez
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Umut gol gol gol ibbye salla bi tane

(UEFA)

Yorum

• Bugün ayni Sivas Macinda gibi oynadi bazilar fark etmedi ama ayni oyundu

Sadece bu sefer 2 Sans geldi ayagina atamadi Sivas Macinda daha cok geldigi icin fark olmadi

Yinede vasatin üstündeydi ve haftaya gol bekliyorum ondan
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bu hafta fazla pozisyona giremedi, girdiklerini de değerlendiremedi. Bunda kanattan fazla gelemememiz ve defansın arkasına top atamamamızdı ama Umut'un da suçu yok değil. Ama yine de fena değildi. Gelecek maçta gol bekliyorum.
            ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• bi top vurmak icin kaldirdigi ayagina degilde yerde duran ayagina carpip kaleye yoneldi . girse bayagi gulerdik. Ceyhunun cevirdigi topa kesinlikle dokunmaliydi. Bir de gelen ortaya bombos yukseldi arka direkte, topa alniyla vursa gol, ama o tepesiyle vurmayi tercih edince kalenin 7m ustunden auta gitti.

umut bu kadar. elestirmeye gerek yok. faydali ve sozlesme imzalatilmali. defansin dagitilmasi gerekenn cift forvetli sistem gerektiren maclarda cok lazim olacaktir, ama tek forvetli sistemde .teoyu da bi izleyip oyle degerlendirmek lazim.
              Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Umut gol attığında bu başlığa girmeyip, bir tebrik etmeyi " gururuna yediremeyen" arkadaşlar, gol kaçırdığı maçlarda akbaba gibi bu sayfaya üşüşmeleri mide bulandırıcı...

Umut sen olduğun sürece ben senin yanındayım..

Yorum

• Açık konuşayım.

Dün akşam '' beğenmedim. ''

Ama olur böyle bir maç kötü oynar.Dün isteksiz gördüm ben Umut'u.

Ama önemli olan iyi gününde değil kötü gününde destek olmak.

Yanındayım Umut.

Yorum

• Performans düşmüş yine atılabilecekleri atamadın olsun düzeltirsin inşallah...
                    .

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Shaq gibi adam. Kuvvetli olduğu için hakemler penaltı olsa da vermiyorlar çoğu zaman. Türkiye liginde aleyhine verilmeyen penaltı en çok Umut'a yapılıyordur herhalde..

Ceyhun'un ortasını nasıl atamadın be oğlum?
                      Evet 1 pozisyonda kesinlikle penaltıydı.Herneyse mesele o değil gene leş kargaları üşüşmüş buraya
                      Umut Bulut

Yorum

• Bordo-Mavili takımın önemli baş ağrıları da var. Bir defa, dünkü oyun rahat bir galibiyeti getirmeliydi. Ancak Umut'un 'çalışmak ve çırpınma'nın ötesinde gerçek bir golcü kimliğinde olmadığı gerçeği bir kez daha kendini gösterdi. Çok kaçırıyor. Güneş'in ofansif orta saha ile desteklenen tek forvet stratejisinden vazgeçeceğini sanmıyorum. Bu sebeple yeni transfer Teofilo'nun performansı önemli.

Hayri Beşer - 31 Ocak 2010

-------------------------------------------------------------------------

Koyu olan yerler Umut'u ifade ediyor. Çok çalışmak bazı şeyler için yetmiyor. Umut'ta olmayan Allah vergisi bir yetenek, yetenekli değil bu çocuk. Bu saatten sonra onun da bizim de yapacak birşeyimiz yok, yönetimin tabiki var. Adam akıllı bir forvet almak.
                        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Allah'ım bu adamın yanında ol biraz.. Çok şanssız..
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• iyiydi yine umut..tek eksik atamadı..kaçırdıklarını eksikten saymıyoruz bu her zaman olan bir şey...Bu maçta o deparları fazla göremedik onuda yere saglam basmak adına yapamadı...zemin çok kaydıgından sanırım...
                            volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• kaçırdıklarına bakarak artık umuta çarpar girer top dedik.akşam çarptı yine girmedi.

Yorum

• At artık şu golleri be umut...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X