Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gokhanbayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kendi kendinize tezat olmayın.

madem ki tek forvet oynayınca yanında partnere ihtiyacı oluyor, o zaman eleştiriler de umut'a yönelik olmaz, sistemdem dolayı hayıflanma olur.

burda umut gol atınca, düşük takımlara attı deniliyor, penaltı kaçırdı mı şehri terket deniliyor, bu adam mal bundan forvet olmaz deniliyor,...vs.

şimdi kalkıp da, biz tek forvet oynayamaz diyorduk, 2 forvet oynayınca başarılı oldu, aslında demek istediğimiz buydu ayakları komik oluyor.

umut 3 forvetle de oynasa, gol kaçırdığı zaman bel altı yorumlara başlayacaksınız, kimseyi kandırmayın, zira ben kanmıyorum...
    "umutun futbol melekeleriyle ilgili kanaatim bakidir ancak o bizim santraforumuzsa ondan maksimum verimi almak zorundayız ve maksimum verimi de yanında bir partnerle alırız diye düşünüyorum."

bu cümlenin taşıdığı anlamı net anlatabilmişimdir diye düşünmüştüm ama anlatamamışım demekki yada karşımda önyargılı ve benim önceki yazılarımı okumamış biri var.

seneye yeni trabzonspor kurulurken umutun olmaması gerektiği , daha iyisinin alınması gerektiği konusundaki fikrim bakidir. umutun trabzonsporun gol yükünün en büyük kısmının yüklenemeyeceği bir adam olduğu konusundaki fikrim baki. eğer umut sözleşmeli futbolcumuzsa ve en kötü ihtimal sezon sonuna kadar bizimleyse onu kötünün iyisi olduğu çift forvet sistemiyle oynatalım diyorum.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      100 küsür pozisyon he. 17 maçta 100 -hatta küsürü de var- pozisyona girmiş bizim Umut. Ne topçuymuş arkadaş. Maç başına neredeyse 6 gol pozisyonuna giriyor adam. Bir o kadar da takımın diğer futbolcularını sayarsak maç başı 10-12 net tane gol pozisyonu yaratıyoruz he. Biz bu lige fazlaymışız arkadaş. Forvete bulduğunun yarısını atan birini bulsaydık ilk yarıda 70, ikinci yarıda toplam 150 gol atmış şampiyon olmuş olurduk..

Ah Baros bizde olacaktı ki o 100 pozisyonun yarısını değerlendirip ilk yarıda 50 gol atacaktı. 2. yarıda atacağı diğer 50 golü saymıyorum bile. Aah ah..
      He Ömer..Aşağıda 2008-2009 istatistikleri var..

En çok pozisyona giren takım Trabzonspor
      2008-09 futbol sezonu geride kalırken, istatistiklere göre Süper Lig'de en fazla gol pozisyonuna giren takım 191 pozisyonla Trabzonspor. Bordo-mavili ekip bu fırsatların 54'ünü değerlendirirken, Beşiktaş ve Fenerbahçe daha az pozisyona girmesine rağmen daha fazla gole ulaştı.
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Faik abi gerçekten yaptığın yorumlar çok saçma.

Kızma bana ama öyle.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umut Messiden de fazla gol attı......

Demek ondanda iyi oyuncu....

Pendik Feneri yendi..... Fener bizi yendi.....

Demek Pendik bizi hallaç pamuğu gibi atar....
          Nasıl mantık ama....

Durun bir çay demliyeyiymde içeyim...... Güzel gider.....
          düz mantık Temelin Akvaryum hikayesi geldi aklıma
          Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
          ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
          KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

• Umut,
            seninle ilgili geriye hiç bakmak istemiyorum,
            Azmin, Çalışkanlığın, Mücadeleci ruhunla Kendini Kabul ettirdin ya, Helal olsun.
            Böyle devam et.
            Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
            ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
            KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

• İlker Tosun , Yakarcı ve Erkin Ekşi

Yemin ediyorum yazdıklarınız artık benim içimi baymaya başladı. Size cevap vereyim diyorum ama yok. Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz.

2 gol atıp 1 asist yaptığı günün ertesinde böyle mesajları yazarken hiç mi vicdanınız sızlamıyor ?

istatistikse istatistik , rakamsa rakam , oyunsa oyun ama halen daha adamı beğendiremedik size.

Git Umut Git diye boşuna dememişler...

Yorum

• Umut 'un neresini savunayım..

attığı kaçıncı tokat, şamar oğlanına döndünüz bee..

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana verilen cevaba da bak

Vallahi şu mesajı sırf Külünkoğlu görsün diye raporlayacağım

Kimbilir daha neler duyacaz yahu..
                  Abi ben sana söyleyeyim Hüseyin mevzu daha çok başını ağrıtır

Bu başlığın Rooney ve Umut'u karşılaştırma amacıyla açılmadığını algıladığımız gün,şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış olacağız
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Benim zihniyetimdekiler "Hüseyin Gattuso' ya bin basar" deyip duruyormuş yahu..

Vay anam vay..

Bu Faik ya hacklenmiş ya da fazla çay tüketmekten bünyede ciddi fosfor eksikliği baş göstermiş sanırım
                    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      He Ömer..Aşağıda 2008-2009 istatistikleri var..

En çok pozisyona giren takım Trabzonspor
                      2008-09 futbol sezonu geride kalırken, istatistiklere göre Süper Lig'de en fazla gol pozisyonuna giren takım 191 pozisyonla Trabzonspor. Bordo-mavili ekip bu fırsatların 54'ünü değerlendirirken, Beşiktaş ve Fenerbahçe daha az pozisyona girmesine rağmen daha fazla gole ulaştı.
                      Geçen sene bütün takım toplam 190 gol pozisyonuna girerken Umut tek başına 100 gol pozisyonunu aşmış ilk yarıda. Evet geçen seneki rezil futbolumuzun ardından bu seneki mükemmel futbolumuz benim de gözlerimi yaşartıyor.

190 gol pozisyonunun 40 tanesi Umut'a ait olduğuna göre ilk yarıda takım halinde taş çatlasa 250-300 adet gol pozisyonuna girmiş olmalıyız. Bu ilk yarıda bütün geçen sene girdiğimiz gol pozisyonlarınının 1 buçuk katına girmişiz desenize o zaman. Ve bize bu kadar mükemmel futbol oynatan bir hocayı da gönderdik salak gibi. Vah benim dertli başım..
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• Bir kere o sözü edilen 190 gol pozisyonu istatitistiki tamamen yanıltıcıdır..

Adamın altı pastan kaçırdığı da 1 pozisyon, 35 metreden attığı şutun kaleci tarafından çelinmesi de 1 pozisyon olarak sayılıyor..
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlker Tosun , Yakarcı ve Erkin Ekşi

Yemin ediyorum yazdıklarınız artık benim içimi baymaya başladı. Size cevap vereyim diyorum ama yok. Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz.

2 gol atıp 1 asist yaptığı günün ertesinde böyle mesajları yazarken hiç mi vicdanınız sızlamıyor ?

istatistikse istatistik , rakamsa rakam , oyunsa oyun ama halen daha adamı beğendiremedik size.

Git Umut Git diye boşuna dememişler...
                          Ömer yine heyecanına yenik düşüyorsun ve ne demek istediğimi anlamıyorsun.
                          için bayılmayacaksa 2 gol atıp 1 asist yaptığı maçın devre arasında da , maç sonunda da neler yazmışım bir oku istersen.
                          özetle umutun bu takımın bu denli şans bulacak kadar yeteneğe sahip bir futbolcusu olmadığını ama illa da oynayacaksa tek forvet değil çift forvet oynaması gerektiğini söylüyorum en başından beri.
                          istersen neler yazmış olduğuma dönüp bir bakıp ha yok okumayacaksan artık ne adımı kullanarak mesaj at ne de benden alıntı yap.
                          çünkü sen bende umuta karşı nasıl bir önyargı görüyorsan emin ol sende de umutu eleştirenlere karşı misliyle bir önyargı varmış görüntüsü veriyorsun.
                          bir de şunu anla artık, benim ile veya herhangi biriyle aynı fikri paylaşmıyorsan ve bu diyaloglara bilgisayar başında giriyorsan o kişiye sadece "senle aynı fikirde değilim" deyip kendi fikirlerini sunmakla sınırlısın. Tıpkı benim de olduğum gibi.
                          Özellikel bu başlıkta eleştiride bulunanların direk kendisine karşı çıkıldığı için bayat ikili diyaloglarla geçiyor bu başlık.
                          Mesajda benle beraber isimlerini zikrettiğin diğer iki arkadaşı bilemem ama benim görüşüm bu.
                          Benle aynı fikirde değilsen bunu söyle ve sen de kendi fikrini söyle. Sen gollerden sonra kapak yollamaya ( hakkın var orda yaptığın yanlışı kısa sürede farkettin, tebrik ederim ) , başkalarının futbol bilgilerini, vicdanlarını vs sorgulamaya kalkarsan burada hiç güzel konuşmalarda bulunamayız.
                          Bırak eğer birileri umuta senin görüşüne göre bir ayıp yapıyorsa yaptıkları ayıpla kalsınlar.
                          Burada başka insanların görüşlerini ve bunu dile getiriş şekillerini terbiye etmeye kalkmayın, üslubunu bozanın ve terbiyesini bozanın en büyük zararı zaten kendine.

umarım anlatabildim.

Yorum

• Yahu, "Umut, insanın kendisine yakışanı giymesidir" diyerek bu konuyu noktalayalım artık
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen sene bütün takım toplam 190 gol pozisyonuna girerken Umut tek başına 100 gol pozisyonunu aşmış ilk yarıda. Evet geçen seneki rezil futbolumuzun ardından bu seneki mükemmel futbolumuz benim de gözlerimi yaşartıyor.

190 gol pozisyonunun 40 tanesi Umut'a ait olduğuna göre ilk yarıda takım halinde taş çatlasa 250-300 adet gol pozisyonuna girmiş olmalıyız. Bu ilk yarıda bütün geçen sene girdiğimiz gol pozisyonlarınının 1 buçuk katına girmişiz desenize o zaman. Ve bize bu kadar mükemmel futbol oynatan bir hocayı da gönderdik salak gibi. Vah benim dertli başım..
                              Trabzonspor'da,

Özellikle mevcut yönetim zamanında,

Hala ,hocaların "iyi ya da kötü top oynatmalarıyla"değiştirildiğini ,ya da göreve getirildiğini zannediyor olmanız ilginç ,gerçekten..

Yorum

• Sözleşme zamanı gelen Umut Bulut için profesyonelce bir pazarlama tekniği!
                                Kim akıl etmiş ise bravo.
                                Ehh artık bizim Yönetim'de bu fırsatı kaçırmaz herhalde.
                                Bir sene evvel 6,25 milyon euro'ya alıp yarısından daha azına fb'ye sundukları Gökhan Ünal'în acısını bununla çıkartırlar.
                                Umut Bulut'a Gökhan'dan daha az para vermek bize yakışmaz öyle değil mi Sevgili Başkan!
                                Patlat bir 7 milyon euro'da milletin gözü gönlü açılsın.
                                Baksana adama,Wayne Rooney'den bile çok gol atmış...
                                Merak etme nasıl olsa kimsenin hesap falan sorduğu yok.
                                Borç kamçısından zevkin doruklarında seyahate devam..........
                                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

Yükleniyor...
                                X