Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konumuz ispanya la liga, copa de americana değil..
    Real Madrid'li Kaka çok pis şamarladı diyelim o zaman
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Messi lig maçında oynamayıp kendini bir maça saklamıştı, milli maç mı ne, ne oldu sahi o maç? :P

la arjantin yenildi ne olcak . maradona mahfetmiş arjantin takımı izlerken TRABZONSPORU gördüm arjantinde. takım oyunundan uzak 1-2 topçunun bireysel yeteneğine bakan bir takım olmuş. miloto ve aguero yu yedek bırakmakta acemi bir hocanın yaptığı iştir. şu arjantin takımının 1 kere bile adam gibi hocası olduğunu görmedim.

bu arada ben her turnuvada güney amerkadan brezilyayı desteklerim. avrupada da portakallar.
      dün akşama rjantin kazansın istedim çünkü arkjantin dünya kupasına renk katacak bir takım. tıpkı bizim milli takım gibi.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Sıkışınca hemen konuyu Arjantin Brazily ayaptınız ya helal olsun size

Madem Kaka dediniz bende değineyim, bu sene çok can yakacak gibi. Son goldeki pası mükemmeldi. O golü ders niyetine işlemek lazım...
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Real Madrid'li Kaka çok pis şamarladı diyelim o zaman
          Bir arjantin taraftarı olarak brezilyayı tebrik ediyorum kakayı da severim ayrıca realin en iyi transferydi..fakat futbol 2 kişi arasında değil 2 takım arasında oynanıyor, ve futbolcular ülkelerinde takımları için değil bayrakları ve ülkeleri için oynuyor.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Brezilya - Arjantin maçında izlediğim Kaka'nın gökyüzündeki hiçbir yıldızdan farkı yoktu. O nasıl bir top kullanıştır, o nasıl topla hızlanmaktır. Mascherano, Rodrigez felan bir kaç defa el ense indirdiler adamımı.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sıkışınca hemen konuyu Arjantin Brazily ayaptınız ya helal olsun size

Madem Kaka dediniz bende değineyim, bu sene çok can yakacak gibi. Son goldeki pası mükemmeldi. O golü ders niyetine işlemek lazım...
              Ne sıkışıncası yahu, gelduk makara ettuk direkt

Arjantin'i tuttum ben de aslında, kesinlikle onlarsız olmaz ama hoca faktörü etkili oluyor bazen..

ekleme: başlığa gelen hareketlilik nasıl ama, hem kızıyosunuz başlık ispanya diye, hem de yazıyosunuz boy boy, siz var ya siz
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ronaldo ne yapar düzelir mi bilemem ama Kaka en yararlı transferimiz olduğunu şimdiden göstermeye başladı.

Hazır Arjantin-Brezilya maçının konusu geçmişken ben de birkaç bir şey söyliyimMaradona Messi'ye liderlik görevini vermemiş Barcelona'daki gibi.Eğer öyle oynatsaydı Messi'den yararlanabilirdi.Bir de anlamadığım diğer bir nokta Agüero'nun neden sahada olmayışıydı.Damadı bir yanlış yaptı herhalde Maradona'ya
                En son Özge tarafından düzenlendi; 07.09.2009, 00:23.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• Fatih Küçük & Mollasalihoğlu

Bu adamlarla hemfikir olacağım zamanı çok merak ediyorum..
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Ronaldo bu sene çoşması lazım, O'nu izlemek ayrı bir zevk. Daha bugün ManU'daki videolarını izledim

İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih Küçük & Mollasalihoğlu

Koray'ı da unutmamak lazım
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Ne sıkışıncası yahu, gelduk makara ettuk direkt

Arjantin'i tuttum ben de aslında, kesinlikle onlarsız olmaz ama hoca faktörü etkili oluyor bazen..

ekleme: başlığa gelen hareketlilik nasıl ama, hem kızıyosunuz başlık ispanya diye, hem de yazıyosunuz boy boy, siz var ya siz

metin marmaralı olmak dışında ilk defa mı bir saftayız bide hüseyin konusunda aynı saftaydık. arjantine yazık etmiş maradona resmen. uzun zaman sonra arjantin izledim canlı olarak . son izlediğim canlı arjantine de hoca hatası yüzünden kupadan elenmişti.
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Basile tekrar gelsin o zaman..
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih Küçük & Mollasalihoğlu

Aksilik olmaz ise olimpiyatta görüşelim

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            metin marmaralı olmak dışında ilk defa mı bir saftayız bide hüseyin konusunda aynı saftaydık. arjantine yazık etmiş maradona resmen. uzun zaman sonra arjantin izledim canlı olarak . son izlediğim canlı arjantine de hoca hatası yüzünden kupadan elenmişti.
                            Arjantin ile İspanya hep muhteşem kadrolarla başarısız oldular yıllarca..
                            Aragones ile ispanya bunu aştı ama Arjantin Maradona ile başarılı olmaktan çok uzak gözüküyor.. Halbuki iyi bir hoca ve Messi ile, gerçekten Dünya Kupası'nın rengi olabilirler..

Yorum

Aksilik olmaz ise olimpiyatta görüşelim
                              İnşallah..
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İspanya Milli Takımı da çok fena. Artık futbolda şu var. Rakip defansı aşmanın iki yolu, yüksek tempo ve oyuncularınızın topsuz oyunda ne yaptıkları. Top ayağına geldiğinde oynayan, top arkadaşındayken öküzün trene baktığı gibi arkadaşının ne yaptığını seyreden futbolculardan kurulu takımların kafaya oynamaları ne yazıkki imkansız. Bir de güzel futbol için saha zeminler çok önemli. Kadir Has Stadyumunun zemini ile anca amatör küme maçları oynanır ne yazık ki.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X