İspanyada Real Madridin mazisindeki başarıları kimse görmezden gelemez ayrılıkçı Barcelona ise kendi kimliklerini kazanamayınca futbolla isimlerini duyurdular bunda da başarılı oldular
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ne diyorduk en son
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarça'mızı daha izleyemedik, tv bu hafta maçı verir heralde..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6-2 lik maçın videosunu mu koysam
Neşemizi buluruz.
Trabzonspor yüzünden futboldan soğudum anlarda açıp bakıyorum biraz futbol izliyim diye ama kedi fare oyunu gibi bişey maç
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Sen Alev Değil Çamur Atıyon
Hatta tek cümleyle açıklamaya kalkarsak;
"Dinime söven Müslüman olsa" da diyebilirz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle ama Oktay..Süper Kupa maçında 115 teki penaltı yı verse Kupa hayaldi..Luce delirdi resmen..Chelsea maçını hiç saymıyorum..
Kupalardan 2 düşün..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle ama Oktay..Süper Kupa maçında 115 teki penaltı yı verse Kupa hayaldi..Luce delirdi resmen..Chelsea maçını hiç saymıyorum..
Kupalardan 2 düşün..
Ve Şampiyonluk .
Bunu da Şampiyonluk Diye mi SaysakHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
Yorum