Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne yoksa Real 3 tane mi yedi?

Barca ne mi yapıyor?Şova devam

Yorum

• Messi den süper bir gol

Messi şov devam edlyor

Sevilla 0-3 Barcelona maç sona erdi

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne yoksa Real 3 tane mi yedi?

Barca ne mi yapıyor?Şova devam
        bizde lig kupasi cook olmayanlar alsin birazda

Real Madrid31FC Barcelona18Atletico Madrid9Athletic Bilbao8FC Valencia6Real Sociedad San Sebastian2FC Sevilla1Real Betis Sevilla1Deportivo La Coruna1
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• benimde arkamda kral olursa bende alırım o kadar. burada önemli olan barça, atl. madrid ve bilbaonun aldıkları şampiyonluklardır.

Yorum

• Maalesef Barcelona şampiyonluğa gidiyor.Bu işi puan farkıyla yapacağını da düşünüyorum. İnşallah yanılırım.

Yorum

• Dün yenildik ama durun daha lig bitmedi6 puanla lig bitseydi kaç takım şamğiyon olurdu şimdiye kadar.Devre arasına kadar puan kaynetmemeliyiz artık
              -1461 TRABZON-

Yorum

• Schuster'e yol göründü
                Bordomavi.net

Yorum

• Bu Real Madrid böyle ya.

2 sene oynarlar sonra ortalık yine Barça'ya kalır.
                  A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• akşam BARÇA yı izleidm rakibi uyuta uyuta yendiler. uyutttukları takımda hafife alınacak takım değil sevillia . sevillia açıkçası beklentimin çok altında oynadı malsef daha fazla şey bekliyordum. duran topları çabuk kullanma ve 2 kere kanuteyi kaçırma dışında varlık gösteremediler.

luis fabiano çok aptalca kırmızı kart gördü. keşke görmeseydi.
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Barcelona bu sene rakiplerine göre çok güçlü. Dün Messi -kendisine göre- iyi oynamamasına rağmen yine şov yaptı. Attığı ikinci goldeki çabukluğuna inanamıyorum hâlâ. Henry'yi çok çabaladı bu maç. Arsenal'daki Henry değil ama yine de süperdi. Puyol ataklara katıldı, açıkçası çok beğendim Güzel hareketler yaptı. Real Madrid maçını izleyemedim . 3 tane yemişler Bu sene şampiyon belli.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Barça, zorlu geçeceği denilen sevilla deplasmanından hiç zorlanmadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı. rakibine futbol dersi veren Barça önemli bir engeli daha aşmış oldu. messi'nin şov yaptığı maçta, goller et'o ve messi den geldi.

birileri de yenilmiş

VİVA BARÇA

Yorum

• bugün ntv spor a bakarken hakemlerden konuşuyorlardı. mardird maçını izlemedim ama ersin düzen şunu dedi. ntv spor dan getafe- madrid maçını verdik. bir hakem sahaya bu kadar madrid forması giyerek çıkabilir dedi. sahada madridin iyi olması için her şeyi yaptı dedi. yinede 3-1 yenildiler dedi. aynı şekilde arsenal yarım metre ofsayttan gol attı dedi.

madrid maçını izlemdiğim için hakemin tutumunu bilmiyorum ama gitti canım anam primler diyorum .
                          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Barcelona'nın bu sene Madrid'in 2-3 gömlek üstünde olduğunu ve çok daha kaliteli futbol oynadığını kimse inkar edemez.Bu sene %99.9 Barcelona şampiyondur..
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Barcelona'nın bu sene Madrid'in 2-3 gömlek üstünde olduğunu ve çok daha kaliteli futbol oynadığını kimse inkar edemez.Bu sene %99.9 Barcelona şampiyondur..
                              Agzindan bal damliyor insallah oyle olur
                              YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• inşallah renkdaş

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X