İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma
-
- Alıntı
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçı televizyon verecek mi acaba?
tabi 5. dk dan sonra şifreliye geçmezse..devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
- Alıntı
Yorum
-
06 Nisan 2008 , 23:58
Barça direkleri dövdü!
Barcelona'nın %68 topla oynadığı ve 3 kez direği nişanladığı mücadelede net pozisyonlara engel olan Getafe file bekçisi Arjantinli Roberto "Pato" Abbondanzieri kalesinde devleşti. Camp Nou'da 2 puan bırakan Katalan ekibi şampiyonluk yarışında çok önemli bir fırsatı değerlendirememiş oldu.
Lider Real Madrid'in Mallorca deplasmanında 2-2'yle 2, takipçisi Villarreal'in ise Sevilla deplasmanında 2-0'la 3 puan kaybettikleri 31. hafta Camp Nou'da oynanan Barcelona-Getafe maçıyla sona erdi. La Liga'daki şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede José Antonio Teixeira Vitienes düdük çaldı.
İlk dakikalarda oyunu daha çok kendi yarı sahasında kabullenen ve hızlı ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalışan bir Getafe vardı. Mücadeleyi rakip kaleye yığmaya çalışan Barcelona'da kamerunlu Samuel Eto'o 16. dakikada ceza alanı içinden direği nişanladığı pozisyonda Katalan ekibini golden etti.
Barcelona daha çok topla oynadığı mücadelenin 54. dakikasında da genç Meksikalı Giovani Dos Santos'la Getafe direğine takıldı. Barcelona direkleri dövdü, Xavi 69. dakikada Katalan ekibi adına direği nişanlayan üçüncü isim oldu.
Karşılaşmada son dakikalar yaklaşırken Rijkaard aleyhinde beyaz mendiller sallanmaya başladı.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
- Alıntı
Yorum
-
Barça ve Villarreal sanırım şampiyonluğu istemiyorlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Real Madrid ve Barcelona maçlarını izledim iki takımı da beğenmedim.Çok kolay puan kaybediyorlar.Barcelona kredisini iyice tüketti.Rijkaard sezon sonu gidecek gibi.Zaten Eto'o-Ronaldinho-Rijkaard tartışmasından sonra hiçbir zaman eskisi gibi oynayamadılar.Ronaldinho'yu bitirdiler nerdeyse.Messi de olmayınca çok zorlanıyorlar.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda basbas bağırdık şampiyon Real diye etoymuş messiymiş rijkaardmış hikaye
forza Real7-7-7-7-7-7-7
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçek olan sniejder roben ramos mu?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemessi ile eto'o yu sneijder ve 2 maç üst üste sahada gözükmeyen robbenden aşağı gördünüzya hayranım şu futbol bilginize
öle bir yorum yaptım mı yukarda futbol bilgime güveniyorum ayrıca oynamasını da iyi bilirim
ayrıca Realin bu sene oynadığı futbolu görmezden gelemezsin biraz objektif olalım lütfen !Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçek olan sniejder roben ramos mu?
ramos dediğin adamı milan iki senedir istiyo belki çok hırçın sürekli kart görüyo ama gerçekten yetenekli bir oyuncu defans oynamasına rağmen ofansif özellikleri de varBordomavi.net
- Alıntı
Yorum
Yorum