Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İspanyol Cadenaser Radyosu, Brezilyalı genç forvet Neymar'ın 2014 yazından itibaren Barcelona forması giyeceğini, Santos kulübüne ön ödemenin yapıldığını iddia etti.

20 yaşındaki yıldız futbolcunun kararını Barça’dan yana kullandığı öne sürüldü. Neymar’a çok yakın olan bir kişinin, "Artık rahatsız olmayın. Barça’ya transfer oldu" şeklinde açıklama yaptığı belirtildi.

Menajer Wagner Ribeiro’nun son ana kadar Neymar’ı Real Madrid’e transfer etmek için uğraştığı, ancak Brezilyalı futbolcunun ve başta babası olmak üzere ailesinin Barcelona’da ısrarcı olduğu kaydedildi.

Ayrıca Barcelona’ya çok yakın olduğu belirtilen kaynakların, 58 milyon avro olarak belirlenen Neymar’ın bonservis bedelinin 14,5 milyon avrosunun Santos kulübüne gönderildiğini söylediği bildirildi.

Neymar’ın 2014’de Brezilya’da yapılacak Dünya Kupası’nın ardından Barcelona’ya geleceği savunuldu

AA

Barça forması da çok yakışmış
    En son Sacit tarafından düzenlendi; 20.03.2012, 19:27.

Yorum

• 2 haftada doğradılar Madrid'i, helal olsun valla...

Marka değeri falan, lige zevk gelsin diye herhalde!!!

Yorum

• fark nihayet 3'e indi.

tarlalarda yeşillenir çiçeklerde açabilir. merak etmeyiniz
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Hamit ikinci yarida oynamis.Mesut kirmizi kart.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hamit ikinci yarida oynamis.Mesut kirmizi kart.
            Mesut direk kırmızı yedi, öyle ısrarlı bir itirazı da yoktu, küfür etse, genelde Türkçe küfür ediyor

Hakem ne anladı da attı çok merak ediyorum, birde şerefsiz son bir orta yapılacaktı, 7 saniye vardı, ortayı yaptırmadı, frikikten yediğimiz golde Hamit'in hareketi tartışmalıydı, ayrıca Ruben'e 2 sarı kart gösterdiği ve atılmadığı söyleniyor ben izlerken dikkatimi çekmedi...

İyi oldu hakeme, kural hatası var muhtemelen

Edit: 2 pozisyonuda izledim, 2 kart da Ruben'e çıkıyor, kesinlikle kural hatası, maç tekrarı
            En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 22.03.2012, 01:28.

Yorum

• Kart Senna'ya gösterilmiş, İspanya Futbol Federasyonu maç raporunda öyle yazıyor.
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• anlamadim simdi 3 puan mi kaldi yine ???
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kaldı 3 puan.

Bakalım neler olacak.

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Madridliler dua etsin de Nou Camp'taki maç şampiyonluk maçı olmasın..
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kart Senna'ya gösterilmiş, İspanya Futbol Federasyonu maç raporunda öyle yazıyor.
                      http://actas.rfef.es/actas/RFEF_CmpP...&CodActa=16612
                      Enteresan valla, Senna o pozisyonda korner kullanmaya gitti direk orta sahadan, ceza sahası içine ne ara girdi anlamadım (hakem kartı ceza sahası içinde birisine çıkarıyor)...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Enteresan valla, Senna o pozisyonda korner kullanmaya gitti direk orta sahadan, ceza sahası içine ne ara girdi anlamadım (hakem kartı ceza sahası içinde birisine çıkarıyor)...
                        Senin tez çürümüş Bu sene de alacağız şampiyonluğu sanki, kaldı 3 puan

Yorum

• Ahahaha Umutlanmış mı birileri kıyamam
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Senin tez çürümüş Bu sene de alacağız şampiyonluğu sanki, kaldı 3 puan
                            İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ahahaha Umutlanmış mı birileri kıyamam

Arkadaş, adam resmen ikisini de Ruben'e çıkarıyor, şaşırdım valla

Fark 3 değil 9'a düştü

Bu sene o sene...

Yorum

• İnce ince yasemince
                              Bordomavi.net

Yorum

• Eğer puan farkı 2 galibiyet seviyelerine inmiş ise, barcelona yine kıvırır bu işi.
                                3 kupa birden geliyor anlaşılan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim