Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• klopp ve madrid konuşuluyor
    eğer olacaksa madrid de ronaldo durmaz
    Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

• neden
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Messi müthiş gol 4. çalımdan sonrasını sayamadım..
        En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 22:51.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Messi yine yaptı yapacağını dizdi teker teker Bilbao'lu oyuncuları.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Messi'nin attığı golü PES15'te yiyince sövüyorum, böyle saçmalık olur mu diye...
            Hamiş

Yorum

• Barca şov yapıyor Juventus bu takımın karşısında duramaz.. Messi'yi mi tutcan Neymar'ı mı ?? İnsan gerçekten hayret ediyor..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Messi - Neymar - Suarez hattı yine işliyor. Bermuda şeytan üçgeni gibi resmen. 2-0 Neymar.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• yılın en başarılı transfer hamlesi suarez oldu. rakitic de beklenenin ötesine geçti. bu kadar büyük yıldızların başarıyı böyle paylaşabilmeleri çok önemli. tabi başta messi bu zemini yaratıyor. bir çok pozisyonda kendi vurabilecekken sezon boyunca arkadaşlarını besledi ve bu üçlünün başarılı olmasını sağladı.

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ynt: 2014 - 2015 | İspanya La Liga

Messi görebileceğimiz en iyi futbolcu ronaldo maradona falan hikaye.
                      En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 23:36.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ayakları yere basmıyor sanki, bu kadar dar alanda bu kadar hızlı hareket edebilen bırak insanı hayvan türü sayılıdır dünya üzerinde
                        .

Yorum

• Yanındakilere bu kadar büyük seviye atlatabilen bir oyuncu uzun zamandır görmemiştim. Messi'nin yanına Fatih Atik filan gitse Alexis Sanchez olarak geri döner.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk yarıyı izleyip basket maçına geçtim skorun değişmemesine sevindim pek birşey kaçırmamışım. Bilbao'dan Laporte bu sene gider diye düşünüyorum. En az 25-30 milyon euro karşılığında.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Köln'deki bu Pazar, yeni bir Şampiyonlar Ligi ekledi.
                              Bu 1991, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2005 ve 2011'den önce ulaştı Barcelona için dokuzuncu olduğunu.
                              Şimdiye kadar Xavi Pascual Süper Katalonya, İspanya Süper Kupası, SuperGlobe, Asobal Kupası, Lig ve Şampiyonlar Ligi aldı.

hatırlatarak harika Barcelona
                              Leo Messi, 10 yıl ve 403 gol . Ünlü Arjantinli resmi yarışmada Barca için ilk gol beri bir on yıl yıldız.
                              Blaugrana Albacete karşı 2-0 yapmak için Ronaldinho dan bir geçiş yararlandı.

Messi ve Neymar Barca Berlin yakınlarında almak ,
                              "Bayern karşısında Şampiyonlar Ligi yarı finalinde ilk ayağında maç raporu.
                              Messi muhteşem bir gol attı .

Neymar bir Barça forması 50 gole ulaştı .
                              Brezilya galibiyetle Real Sociedad karşısında tarihsel figür ulaşmıştır 2-0 sadece onun 87.oyunda.

FC Barcelona Şampiyonlar Ligi final olsun .
                              kaybetmesine rağmen bunu üzerinden yapılan 3-2 Bayern karşısında yarı final ikinci ayağında.
                              Bunlar son on yılda finalinde dördüncü görünüm yapacak

Calderon içinde Şampiyonlar Ligi!
                              Leo Messi harika bir gol takımını onların 23 lig şampiyonluğunu iddia gerekli zafer verdi .
                              Bu geri Barcelona yolda kutladı nasıl oldu.
                              Ce fut la façon dont ils ont célébré sur le chemin de retour à Barcelone.

Xavi Hernández o sezonun sonunda Barca ayrılıyor duyurdu.
                              "Bu bırakmak zamanıdır," Bir basın toplantısında forma giyen söyledi.
                              Ligde Deportivo La Coruna karşı Cumartesi günü, kulüp Terrassa insana haraç ödedi.

Kupası bizimdir! kupa zaferinden sonra Camp Nou kaldı 3-1 finalde Athletic bitti.
                              Bu Barça şampiyonluğunu kazandı 27 kez , Fincanlar Kralı şüphesiz yapma.

Barça hentbol takımı bir kez daha Avrupa'da baskındır.
                              28-23 Veszprem finalinde bir zafer Şampiyonlar Ligi kazanmak .

Yorum

• Arda 35 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer oldu.

Atletico bu transferden 22 milyon Euro kar elde etmiş oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim