dün barca şansa kazandı. bugün real madrid o kadar şanslı olmayabilir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yapmayin yahu ne sansi, maci izlemeyenler de gercek zannedecek.
Almeria'nin kaleyi bulan sutu yok nerdeyse.
Cizgiden cikardiklari top var.
Barcelona Almeria'nin üstüne gitmek istemedi, kendilerini yormadilar."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Her daim buradayız..
Uzun bir maraton, Ronaldo neredeydi onu da hocaya sorun
Maçı izleyemedim ama korkulan bir maç sonuçta La Liga'da, ders çıkarılır umarım (maçı izlemeden abes oldu ama
)
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Bende tam izleyemedim ama Sevilla çok iyi oynadı.Real Madrid Ronaldo'nun eksikliğini fazlasıyla hissetti.Maçın yıldızı ise Marcelo'yu sahadan silen Jesus Navas.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer daim buradayız..
Uzun bir maraton, Ronaldo neredeydi onu da hocaya sorun
Maçı izleyemedim ama korkulan bir maç sonuçta La Liga'da, ders çıkarılır umarım (maçı izlemeden abes oldu ama
)
Bordomavi.net
Yorum
-
Sevilla gercekten cok iyi idi.
Navas sagdan , Capel girdikten sonra soldan kanatlari cok iyi kullandilar.
Marcelo berbat idi, nasil cikartmadi hoca anlamak mümkün degil.
Kaka pek gözükmedi, Guti bence cikmamaliydi.
Casillas bir tanesi tam iki metreden olmak üzere inanilmaz kurtarislar yapti.
Farki önledi diyebiliriz."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Fatih sen şampiyonluk sevincinin nasıl bişe olduğunu hatırlıyomusun, yada Ş.L. şampiyonluğu sevincinin.İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarçalılar da şampiyon olmuş kadar sevindiler altı üstü bir mağlubiyet yani.
Özkan SÜMER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum