Xavi Mourinho için kariyeri bittiğinde tarih kitaplarında yerini alamaz demiş. Guardiola o kitapta olacak demiş. Xavi akıllı adamsın. Zekisin. Bilgisayar gibi herifsin. Sende biliyorsun Mourinho şimdiden tarih kitaplarına girdi. Kariyerinin bitmesine gerek yok yani.
Barcelona'nın forma reklamı için yaklaşık olarak 150 milyon avroya anlaşmaya vardığı Katar Vakfı için tehlikeli bir iddia ortaya atıldı.
Barcelona'nın yıllardır süren geleneğini bozarak formasına reklam almaya karar vermesinden sonra Katar Vakfı ile yaklaşık olarak 150 milyon avroya yaptığı anlaşma büyük bir iddia ile zarar görebilir. Daily Mail ve El Mundo'nun verdiği haberlere göre İsrail hükümeti, Barcelona'nın anlaştığı Katar Vakfı'nın Filistin'de faaliyet gösteren Hamas'a yardım ettiği gerekçesi ile anlaşmayı geri çekmesini talep edecek.
Barcelona'nın bu iddialar karşısında başı ağrıyacağa benzeken, Katar Vakfı'nın ileri gelen yöneticileri için 'Anti-Semitist' damgasının vurulması da Katalanlar için ayır bir şok oldu.
Milyon kere daha fazla gurur duyarım..
Yaşasın katalunya, yaşasın Filistin..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum