İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Real Madrid, Barça, ManU gibi takımlar Pastore'nin kendini göstereceği yerler değil -şimdilik- bence. Ona en uygun takımlar Atletico Madrid gibi, Roma gibi takımlar. İnşallah öyle bir gaflete düşmez ve Atletico'ya falan gelir.İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePastore sene sonu ayrılacaksa gideceği takım Real veya Barça olacakmış.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Lukaku'mu geliyor yoksa ?

En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 24.12.2010, 12:46.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Kalmaz kalmaz..İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemirkol bu fotoğrafları gördükten sonra; şunların yüzündeki hüzne baksana Fuat dedi. Hala 5-0 yüzlerinden okunuyor. Tüm kupaları alsalarda akıllarında, hafızalarımızda 5-0 kalacak
Kısa sürede geliştiririz biz o fotoğrafı..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Hiero ve De Gea'ya bak
*
Vay be.. Figo
Efsane Zidane, Beckham, Morientes, Raul, Helguera, Salgado, Carlos...
Ne kadroydu arkadaş..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum