Müthiş zevk aldım maçtan ya. İlk yarı ve ikinci yarının başında Sevilla golü bulabilirdi. 2. yarı Real 10 kişi kaldıktan sonra iyi oynadı ve golü buldu. Sonra kapanınca Sevilla iyi gelmeye başladı. Gol yicez diye acayip korktum. Müthiş zevk ya. Barca maçları böyle olmuyor işte. Önceleri çok bahsettim bu konudan. Bu maç bir örnek işte. Zevk dediğin böyle olur. İki tarafta maçı alacak duruma gelcek. Gol yicez diye korkucaksın yüreğin ağzına gelcek..
Müthiş zevk aldım maçtan ya. İlk yarı ve ikinci yarının başında Sevilla golü bulabilirdi. 2. yarı Real 10 kişi kaldıktan sonra iyi oynadı ve golü buldu. Sonra kapanınca Sevilla iyi gelmeye başladı. Gol yicez diye acayip korktum. Müthiş zevk ya. Barca maçları böyle olmuyor işte. Önceleri çok bahsettim bu konudan. Bu maç bir örnek işte. Zevk dediğin böyle olur. İki tarafta maçı alacak duruma gelcek. Gol yicez diye korkucaksın yüreğin ağzına gelcek..
gökhan benimde bu hafta yüregim agzıma geldi 4 haftadır gol yemiyorduk bu hafta gol yiyecegiz diye nitekim korktugum başıma geldi bu sefer sıfıra karşı yenemedik:
Real Madrid teknik direktörü Sevilla maçının hakemini eleştirdi.
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Morurinho, 1-0 kazandıkları Sevilla maçından sonra yaptığı açıklamada karşılaşmanın hakemine yüklendi.
Portekizli teknik adam, AS gazetesinde yer alan açıklamalarında "Hakem Sevilla lehine 13 ciddi hata yaptı. Ama bunlar hakkında konuşmaktan kaçınacağım. Yoksa ceza alırım. Takımımı savunmak için gerekli şeyleri söylersem yarın maneşt olurum" dedi.
Bu şartlar altında 3 puan aldıkları için çok mutlu olduğunu belirten Mourinho, "Oyuncularıma rtık tatili hak etti" ifadelerini kullanarak takımının gösterdiği performansı beğendiğini söyledi.
Başkan Perez ile transfer konusunda görüşeceklerini de ifade eden teknik adam, kadrosundaki oyuncuların bazıları ile yollarını ayıracağını belirtti.
Barcelona'nın forma reklamı için yaklaşık olarak 150 milyon avroya anlaşmaya vardığı Katar Vakfı için tehlikeli bir iddia ortaya atıldı.
Barcelona'nın yıllardır süren geleneğini bozarak formasına reklam almaya karar vermesinden sonra Katar Vakfı ile yaklaşık olarak 150 milyon avroya yaptığı anlaşma büyük bir iddia ile zarar görebilir. Daily Mail ve El Mundo'nun verdiği haberlere göre İsrail hükümeti, Barcelona'nın anlaştığı Katar Vakfı'nın Filistin'de faaliyet gösteren Hamas'a yardım ettiği gerekçesi ile anlaşmayı geri çekmesini talep edecek.
Barcelona'nın bu iddialar karşısında başı ağrıyacağa benzeken, Katar Vakfı'nın ileri gelen yöneticileri için 'Anti-Semitist' damgasının vurulması da Katalanlar için ayır bir şok oldu.
Yorum