Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• di maria atılan tekme insanı sinirlendirir cinsten... hala enişte espiriside iyiydi
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      di maria atılan tekme insanı sinirlendirir cinsten... hala enişte espiriside iyiydi
      Avrupa'da bu tür tekmelerin cezası kırmızı kart bizde de sarı kart vermeye çekiniyorlar maalesef.
      Bordomavi.net

Yorum

• Müthiş zevk aldım maçtan ya. İlk yarı ve ikinci yarının başında Sevilla golü bulabilirdi. 2. yarı Real 10 kişi kaldıktan sonra iyi oynadı ve golü buldu. Sonra kapanınca Sevilla iyi gelmeye başladı. Gol yicez diye acayip korktum. Müthiş zevk ya. Barca maçları böyle olmuyor işte. Önceleri çok bahsettim bu konudan. Bu maç bir örnek işte. Zevk dediğin böyle olur. İki tarafta maçı alacak duruma gelcek. Gol yicez diye korkucaksın yüreğin ağzına gelcek..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Real macin da Türk Bayragini gören oldu mu ?

.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Müthiş zevk aldım maçtan ya. İlk yarı ve ikinci yarının başında Sevilla golü bulabilirdi. 2. yarı Real 10 kişi kaldıktan sonra iyi oynadı ve golü buldu. Sonra kapanınca Sevilla iyi gelmeye başladı. Gol yicez diye acayip korktum. Müthiş zevk ya. Barca maçları böyle olmuyor işte. Önceleri çok bahsettim bu konudan. Bu maç bir örnek işte. Zevk dediğin böyle olur. İki tarafta maçı alacak duruma gelcek. Gol yicez diye korkucaksın yüreğin ağzına gelcek..
            gökhan benimde bu hafta yüregim agzıma geldi 4 haftadır gol yemiyorduk bu hafta gol yiyecegiz diye nitekim korktugum başıma geldi bu sefer sıfıra karşı yenemedik:
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Real macin da Türk Bayragini gören oldu mu ?

.
              Nerdeydi hocam. Kale arkasındamı. Bir kere görmüştüm daha önce ama şimdi görmedim.

Yorum

Nerdeydi hocam. Kale arkasındamı. Bir kere görmüştüm daha önce ama şimdi görmedim.
                Almanya'dan arkadas maci izlemeye gitti.
                Face'de yazmis Türk Bayragi ile izliyecegim maci diye

demek ki cekmemis kameralar
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Müthiş zevk ya. Barca maçları böyle olmuyor işte. Önceleri çok bahsettim bu konudan. Bu maç bir örnek işte. Zevk dediğin böyle olur.
                  Aynını maçta ben düşündüm. Hatta kendi kendime "Bir iki atak da Barça yese fena mı olur" demiştim
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hala Madrid

Eniştede Barcelona dimi ççç
                    Cem müthişsin..

çççç
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hala Madrid

Eniştede Barcelona dimi ççç
                      Müthiş olmuş bu ççç
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Hakeme rağmen kazandık gibi bişey heralde..

Yorum

• Mourinho: "Sevilla maçında hakem 13 hata yaptı"

Real Madrid teknik direktörü Sevilla maçının hakemini eleştirdi.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Morurinho, 1-0 kazandıkları Sevilla maçından sonra yaptığı açıklamada karşılaşmanın hakemine yüklendi.

Portekizli teknik adam, AS gazetesinde yer alan açıklamalarında "Hakem Sevilla lehine 13 ciddi hata yaptı. Ama bunlar hakkında konuşmaktan kaçınacağım. Yoksa ceza alırım. Takımımı savunmak için gerekli şeyleri söylersem yarın maneşt olurum" dedi.

Bu şartlar altında 3 puan aldıkları için çok mutlu olduğunu belirten Mourinho, "Oyuncularıma rtık tatili hak etti" ifadelerini kullanarak takımının gösterdiği performansı beğendiğini söyledi.

Başkan Perez ile transfer konusunda görüşeceklerini de ifade eden teknik adam, kadrosundaki oyuncuların bazıları ile yollarını ayıracağını belirtti.

Yorum

• Barça'nın anlaştığı Katar Vakfı için büyük iddia

Barcelona'nın forma reklamı için yaklaşık olarak 150 milyon avroya anlaşmaya vardığı Katar Vakfı için tehlikeli bir iddia ortaya atıldı.

Barcelona'nın yıllardır süren geleneğini bozarak formasına reklam almaya karar vermesinden sonra Katar Vakfı ile yaklaşık olarak 150 milyon avroya yaptığı anlaşma büyük bir iddia ile zarar görebilir.
                            Daily Mail ve El Mundo'nun verdiği haberlere göre İsrail hükümeti, Barcelona'nın anlaştığı Katar Vakfı'nın Filistin'de faaliyet gösteren Hamas'a yardım ettiği gerekçesi ile anlaşmayı geri çekmesini talep edecek.
                            Barcelona'nın bu iddialar karşısında başı ağrıyacağa benzeken, Katar Vakfı'nın ileri gelen yöneticileri için 'Anti-Semitist' damgasının vurulması da Katalanlar için ayır bir şok oldu.

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Barcelona çok sıkıştı oyuna Messi giriyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim