Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşte sorun bu. Bakış açıları farklı. Tabi bende bazen yapıyorum. Örnek vereyim. Turgay Şeren eskiden Trabzonspor maçlarını izlediğimde sıkılırdım çünkü hep rakip kaleciyi izlerdim deyince hoşunuza gidiyor. Ama ben Barca'nın maçlarında sıkılıyorum zevk almıyorum hep rakip alanda oynanıyor dediğimde bana yok artık falan diyorsunuz. Turgay Şeren'in bakışı Gs bakış açısı. Zevk almaz tabi. İşte ben bunu TS ile Real'i çok fazla ayırmıyorum ondan kaynaklanıyor olabilir.Ayırsamda sizler kadar ayırmadığım düşünüyorum. Beni bu şekilde anlamaya çalışın her şey hallolcak.

Allahını seven söylesin. Barca ve Trabzonspor'u kafanızda hemen hemen olmasada aynı kefeye koymaya çalışın. Soruyorum. Burada hanginiz İlhan hariç, Cangele'nin hafta sonu oynamasını oynamamasından daha çok ister. Çıkın söyleyin. Oynanama sorunu ciddi sakatlığı olması tabiki insanı üzer ama olayların gelişimi açısından sevinirmisin sevinmezmisin..

Ya ben çok fazla Real Madridliyim. Ya da sizler çok fazla Barca'lı yada diğer takımlı değilsiniz. İlhan hariç.. Bu bunu gösteriyor. Baros sakatlanınca sakatlığı aklına gelmez ve oynamamasına seviniyorsan ben bunu anlarım. İki tarafa aynı bakmıyoruz.
    Ben hiçbir futbolcunun bizim maçta oynamaması için sakatlanmasını istemem.Takımımın da eksik bir takımı yenmesini istemem.

Ayrıca bu adamlar bu işten para kazanıyorlar.Ayrıca biz takımımızı delicesine sevsek de futbol sadece bir oyun.Kimsenin sakatlanmasını,acı çekmesini istemem.

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gökhan tartışmaya girmek ve olayı uzatmak istemiyorum.Ancak futbolcunun formsuz olmasını istemek ayrı bir olay sakatlansın hemde ağır sakatlansın 5-6 ay oynamasın demek ayrı bir olay.

Cangele'nin formsuz olmasını herkes ister ama Cangele 5-6 ay oynamasın diyede dilekte bulunamam.Q7 formsuz olsun bjkden çatur çutur parasını kazansın ama öyle futbol canileri Messi'nin ayağını getirdikleri duruma onu da getirsinler diye dua etmek hoş değil.

Eğer rakibinden iyi değilsen ve şampiyonluğun sadece rakiplerinin formsuzluğuna bağlı ise zaten verdiğin mücadelenin çok bir anlamı yok ama seninde dediğin gibi tarih şampiyonları yazacak buda senin görüş açın ve kısmen haklısın.

Açıkçası kötü oynadığımız maçlarda aldığımız 3 puana bile tam anlamıyla sevinemiyorum.

Ne diyelim senin bakış açından sen haklısın ''Zafere giden her yol mübahtır'' ama diğer arkadaşların bakış açıları da kendilerince haklı.

Neyse uzatmaya gerek yok Şampiyon Barça
      Madem olay futboldan zevk almak , oyuncunu formsuz olmasını istemekle sakatlanmasını istemek arasındaki fark ne
      Twitter Adresim

Yorum

• Messi temelinde herhangi bir futbolcunun 6 ay sahadan uzak kalmasını dilemek temenni etmek ya da her türlü iması benim gözümde futbola ihanettir !
        " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Madrid topu Mou'ya atmıştı milli takım için şimdi Mou bana niye izin vermiyorlar diye Madrid'e kızıyor. Valdano bize resmi teklif gelmedi diyor. Acayip işler dönüyor ama..
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Yıldız düşmanı kasapları futboldan men edeceksin ya da buna yakın cezalar vereceksin ki akıllansınlar..messi yoksa pedro var pedro yoksa Barcelona var.. VİVA BARÇA
            futbolun katilleri beter olun..
            En son Sacit tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 21:47.

Yorum

• Bir de anlamakta zorlandigim bir sey var. Messi baska bir takimda olsa bu kadar basarili olamaz diyenlerle , Messi olmadan Barcelona basari yakalayamaz diyenlerin ayni kisiler olmasi. Ya Messi bu takimi bu seviyeye getirdi, ya da bu takim Messi'yi bu düzeye cikardi. Messi'yi 16 yasindayken Barcelona degil de atiyorum, Gaziantepspor kesfetseydi, su an Messi ayni yerlerde mi olurdu? Barcelona tüm hatlariyla bir takimdir ve Messi olmadan zorlanmasi söz konusu olmaz. Messi'nin attigi gollerin bir cogu pozisyon icabi goller. Kendi yetenegini de devreye sokarak attigi goller var ama, sirf Messi oynamiyor diye Barcelona cöküse gececek de degil. Barcelona'nin en önemli adami sanilanin aksine Xavi'dir ve Xavi'nin iyi oynadigi hicbir macta Barcelona kaybetmemistir.
              "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
              "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
              Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Benim anlamadığım Guardiola hakeme kızıyor , hakem napacak orada çat diye kırmızı kartı çıkardı işte başka yapabileceği birşey mi var bizim bilmediğimiz

Messi dünyanın en iyi oyuncusuysa olmaması takımı tabiki etkiler , ben de messi dünyanın en iyi oyuncusu diyip de messinin olmaması barcayı etkilemez diyenleri anlamıyorum
                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim anlamadığım Guardiola hakeme kızıyor , hakem napacak orada çat diye kırmızı kartı çıkardı işte başka yapabileceği birşey mi var bizim bilmediğimiz

Messi dünyanın en iyi oyuncusuysa olmaması takımı tabiki etkiler , ben de messi dünyanın en iyi oyuncusu diyip de messinin olmaması barcayı etkilemez diyenleri anlamıyorum
                  Hakem urfalusi yi kırmızından önce tartaklamsı lazımdı,

Yorum

• Messi dünyanin en iyi oyuncusu olabilir. Fakat Messi'yi Messi yapan da Barcelona'dir. Messi'nin olmamasi Barcelona'yi cok etkilemez cünkü Messi olmadan bile Barcelona Ispanya Ligi'nin cok üstünde bir takim. Iki mesaj öncesinde bunu kastetmistim. Tam anlatamamisim galiba.
                    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• messisiz işimiz hayli zor olacak...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Madem olay futboldan zevk almak , oyuncunu formsuz olmasını istemekle sakatlanmasını istemek arasındaki fark ne
                        Aradaki fark birinde bir insan hayatının söz konusu olması ki o ayak orada kırılabilirdi bence kırılmaması büyük şans.Formsuz olmasında ise böyle bir durum söz konusu değil.Ben kendi takımımın oynadığı futboldan zevk almak isterim rakipte iyi oynasın ama şampiyon olacaksak biz daha iyi olmalıyız yoksa sakatlıklara falan bel bağlayarak olmaz bu işler.

Artık sakatlık ile formsuzluğun arasındaki farkı da algılayamıyorsak daha ne diyelim

Yorum

• Hiç hazzetmediğim bir oyuncu olsada , Guti'nin sakatlanıp futbol oynamamasını istemek ile Beşiktaş'ta oynayıp formsuz olmasını istemek arasında bir fark olmalı
                          " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Tamam arkadaşlar uzatmayın. Benim için Emre Belözoğlu'yla Messi arasında fark yok. Sizlerin var. Ben Emre olmayınca Fb'nin orta alanda oyunu yönlendiremeyip kötü oynayacağını bildiğim için puan kaybının yüksek olduğunu düşündüğüm için Emre'nin sakatlanmasına sevinirim. Messi'de sevindiğim gibi. Tabi sizlerde Fb'nin puan kaybına sevineceksiniz ama hiç birinizin aklına Emre'den dolayı kötü oynayıp puan kaybettiği gelmeyecek. Gelse bile Emre olsaydı keşke şimdi demeyeceksiniz. Formsuz olsun ama oynasın dersiniz garanti. Ölme eşşeğim ölme. Onun olma olasılığı benim düşüncemden çok daha düşük. Tamam mı anlaştık mı. Ben vicdansızım sizler değil uzatmayalım artık..

Yorum

• Jose Mourinho : Real Madrid'i çalıştırmak aya çıkmak gibidir. Çünkü Real Madrid Dünyanın en büyük kulübü..

Yorum

• Maça yarım saat kaldı ve ilk 11..

---------------Casillas--------------

Ramos-------Pepe----Carvalho-----Marcelo

------------Xabi-------Lass--------------

Ronaldo-----------Mesut-----------Di Maria

-----------------Higuain-----------------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma