Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• işte madrid gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi.

madrid'in böyle çirkef bi takım olduğu her yerden belli oluyordu zaten; ispanya kralının yağcıları, faşistlerin uşakları v.s... kin ve nefretim daha da şiddetlendi bu ezik madrid'e karşı

VİVA BARÇA Katalonya
    En son Sacit tarafından düzenlendi; 08.01.2008, 16:52.

Yorum

• Bende osasuna-Trabzonspor maçında pkk bayrağı açan barça gibi bask bölgesi takımlarından nefret ediyorum. Bask bölgesine veya oranın takımlarına sempati beslenmesi (hele ki osasuna-Trabzonspor maçından sonra) bana hiç hoş gelmiyor.
      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 08.01.2008, 17:15.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende osasuna-Trabzonspor maçında pkk bayrağı açan barça gibi bask bölgesi takımlarından nefret ediyorum. Bask bölgesine veya oranın takımlarına sempati beslenmesi (hele ki osasuna-Trabzonspor maçından sonra) bana hiç hoş gelmiyor.
        Arkadaşım, Barça bask bölgesi takımı değildir, Katalanların takımıdır.. Farklı şeyler..
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Konu milliyetçiliğe geliyor sanırım.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşım, Barça bask bölgesi takımı değildir, Katalanların takımıdır.. Farklı şeyler..
            berat abinin dediği gibi ispanyada 3 yada 4 tane ırk ve millet var. bunların en köklüsü katalanlar ve basklılardır.
            ülkemizdeki olaylarla ispanyadaki olaylar aynı kefeye koymak tamamen bilgisizlik dışı bişeydir. ispanya denen bir şey yokken bundan 100 yıl önce katulunya vardı. yukardaki yazıyı bir kez daha okuyalım ve faşizime karşı barcelona şehrinin ve katalanların yapmış olduğu direnişi tekrar okuyalım. faşist frakonun unreal madrize verdiği devlet hazinesinden desteği de unutmayalım. ülkemizde istanbul takımlarına nasıl devletimiz peşkes çekiyorsa aynısını faşit franko yapmıştır.

forza barça bir kulupten daha fazlası.
            En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 08.01.2008, 18:00.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• r.madrid için ispanyanın febe si diyorlar..

(UEFA)

Yorum

• ağzı olan konuşur klavyesi olan yazar Real sadece işine bakar
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ağzı olan konuşur klavyesi olan yazar Real sadece işine bakar
                  Yanlış anlaşılmasın r.madridi destekleyenler tarafından.

Ben okuduklarımı, duyduklarımı söyledim

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yanlış anlaşılmasın r.madridi destekleyenler tarafından.

Ben okuduklarımı, duyduklarımı söyledim
                    ben seni kastetmedim zaten fazlasıyla gereksiz yazılar var yukarda ben Real Madrid taraftarı olabilirm ama sonuçta ispanyol değilim Türküm onların içlerindeki çatışma beni ilgilendirmez sadece futbola bakarım
                    Bordomavi.net

Yorum

Katalan veya bask herneyse. Ama birşeyleri desteklerken ne olduğunu araştırın. Ülkemizdeki olaylarla ispanya'daki olaylar bir değildir.Ama İspanya'daki olayları yapanlar ülkemizdeki olayları yapanlara destek verirse iş o zaman değişir.

Yorum

ben seni kastetmedim zaten fazlasıyla gereksiz yazılar var yukarda ben Real Madrid taraftarı olabilirm ama sonuçta ispanyol değilim Türküm onların içlerindeki çatışma beni ilgilendirmez sadece futbola bakarım
                        Fatih çok doğru söyledin.Sana katılıyorum.Sonuçta biz Türk'üz orada olanlar bizi ilgilendirmez.Biz futbol izliyoruz ve öyle olmaya da devam edecek.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih çok doğru söyledin.Sana katılıyorum.Sonuçta biz Türk'üz orada olanlar bizi ilgilendirmez.Biz futbol izliyoruz ve öyle olmaya da devam edecek.
                          Tamam işte, siz olaya en baştan yanlış girmişsiniz.Futbol izlemek istiyorsanız Real'le işiniz ne Barca'yı izleyeceksiniz

Yorum

• Sizi ilgilendirmeyebilir, ama sizi ilgilendirmiyor diye kimseyi ilgilendirmemesi gerekmiyor.. Ben en başına yazdım zaten "Futbol asla sadece futbol değildir diyorsanız".. Demiyorsanız da size saygı duyarım..

Ayrıca oradaki olay İspanya'nın kendi içindeki bir olay değildir, bana göre bir milletten binlerce insanın öldürülmesi katliamdır, insanlık ayıbıdır ve sadece İspanya'nın sorunu değildir, olmamalıdır.

Futbolla ilgili bir örnek vereyim madem beğenmediniz; 50'li yıllarda final maçı oynanıyor. İlk maçı Barça kazanıyor. 2. maçtan önce Franco yardımcısı aracılığıyla Barçalı futbolculara "yaşamak istiyorsanız gereğini yapın" diyor ve maç 11-1 Real Madrid'in üstünlüğüyle bitiyor..

Nasıl Fenerbahçe'ye, Galatasaraya düşmanlıkbesliyorsam, Real Madrid'e de Franco'nun takımı olduğu için aynı düşmanlığı besliyorum..

Kusura bakmayın ama siz saçma buluyorsunuz diye paylaşmak istediğim şeyler olduğunda yazmayacak değilim. Genel kültür kapsamındaki bu bilgileri yazmaya gerekirse devam ederim.. İSteyen beğenir, isteyen beğenmez..Zaten beğenmeyen de okumaz

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Katalan veya bask herneyse. Ama birşeyleri desteklerken ne olduğunu araştırın. Ülkemizdeki olaylarla ispanya'daki olaylar bir değildir.Ama İspanya'daki olayları yapanlar ülkemizdeki olayları yapanlara destek verirse iş o zaman değişir.
                              Araştırıyorum kardeşim, merak etme

Yorum

Sizi ilgilendirmeyebilir, ama sizi ilgilendirmiyor diye kimseyi ilgilendirmemesi gerekmiyor.. Ben en başına yazdım zaten "Futbol asla sadece futbol değildir diyorsanız".. Demiyorsanız da size saygı duyarım..

Ayrıca oradaki olay İspanya'nın kendi içindeki bir olay değildir, bana göre bir milletten binlerce insanın öldürülmesi katliamdır, insanlık ayıbıdır ve sadece İspanya'nın sorunu değildir, olmamalıdır.

Futbolla ilgili bir örnek vereyim madem beğenmediniz; 50'li yıllarda final maçı oynanıyor. İlk maçı Barça kazanıyor. 2. maçtan önce Franco yardımcısı aracılığıyla Barçalı futbolculara "yaşamak istiyorsanız gereğini yapın" diyor ve maç 11-1 Real Madrid'in üstünlüğüyle bitiyor..

Nasıl Fenerbahçe'ye, Galatasaraya düşmanlıkbesliyorsam, Real Madrid'e de Franco'nun takımı olduğu için aynı düşmanlığı besliyorum..

Kusura bakmayın ama siz saçma buluyorsunuz diye paylaşmak istediğim şeyler olduğunda yazmayacak değilim. Genel kültür kapsamındaki bu bilgileri yazmaya gerekirse devam ederim.. İSteyen beğenir, isteyen beğenmez..Zaten beğenmeyen de okumaz
                                siz genel kültür kapsamındaki yazılarınıza lütfen devam ediniz Real 'e olan sevgim daha da artıyor
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim