Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
Barcelona'yı yenmek istiyor isen, bazı yorumcularında söylediği gibi Barcelona'nın üzerine gidiceksin.
Eğer geride beklersen topun peşinde koşmaya mahkümsun.
Barcelona çok iyi takım olmasına rağmen savunmasında belli sorunlar var. Çogu takım ortasahayı geçemediği için yada topu Barcalıların ayağından alamadıgı için bu savunma sorunları göze çarpmıyor.
Savunma sorunlarına rağmen son 2,3 yılın tartışılmaz en iyi takımı."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
Atletico Madrid : 1 - 2 : Xerez
Şu an 5. kattan aşağı düşen karınca gibiyim. Rezalet.
*
Barça maçı başlıyor şu an.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Bojan Krkic attı.
Xavi yine şairliğini yaptı.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Barça'nın oynadığı oyun futbol falan değil. Başka bir isim bulmak lazım.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İddacılar yattı bende oynamaktan son anda vazgeçtim..İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtletico Madrid : 1 - 2 : Xerez
Şu an 5. kattan aşağı düşen karınca gibiyim. Rezalet.
*
Barça maçı başlıyor şu an.
Tebrikler Xerez şu a.madridi iddadan çıkarsınlar bu kadar dengesiz takımmı olur ya.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Bu Konuyu 2 Aktif Üye Görüntülüyor 2 (2 Üye ve 0 Misafir) Emrah Akçagöz
Sanırım forumu cinler bastı..
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Benim o diğer kişi Emrah'cım.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Forumun cini..ççççççİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim o diğer kişi Emrah'cım.
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Ahaha
*
İlk yarı bitti. Şu adamları izlemekten sıkılmaz yahu insan.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum