Ben böyle salak bir hakem görmedim. Ulan dangalak, Barça'nın rengi zaten koyu renkler sen neden siyah formayla çıkarsın. Bir pozisyonda top İniesta'da, Lan diyorum niye şu solundaki elemana pas atmıyor. Hakem olduğunu sonradan fark ettim.
Bu arada Messi'yi tanımlayacak bir tanım yok. O nasıl bir goldür abi? Ulan önünde bir dünya insan var. Nasıl plasedir o vuruş?
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
2-0 oldu.
Xavi atti, Messi'den mükemmel asist.
Bu arada Pique'nin kirmizisi biraz agir bir karar.
Zamanlama hatasi yapti ama cok sert bir müdahale yok.
Sari da verilebilirdi.
"Hoy, mañana y siempre con elBarçaen el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Gol ofsayt gibi geldi bana. Ama pozisyon bayağı hızlıydı karar veremedim Sanki "karar mercii" benim.
ofsaytt yok ilk pozisyonda bende öle sandım tekrarı verince değişik açılardan olmadığını gördüm
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Ne bicim bir hakem bu yahu?
Adam denize atlar gibi baliklama daldi yere resmen.
Dedim sari verecek adama hakemi aldatmaya calistigi icin.
Iki tane stoper kirmizi gördü, haftaya bakalim ne olacak?
"Hoy, mañana y siempre con elBarçaen el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
sıkıntı yok ilhan futbolun sadece sahada oynanmadığını biz iyi biliyoruz bu ülkeden. madrid basınının hafta başından beri yaptığı çalışmalar meyvesini verdi. oynamayan oyunculara şans dogacak ukaraynalımız oynar haftaya.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
sıkıntı yok ilhan futbolun sadece sahada oynanmadığını biz iyi biliyoruz bu ülkeden. madrid basınının hafta başından beri yaptığı çalışmalar meyvesini verdi. oynamayan oyunculara şans dogacak ukaraynalımız oynar haftaya.
haftaya en zor deplasamanlardan birini gidecek BARÇA burayı kayıpsız dönerse bu eksiklerle büyük iş başarır.
Yorum