Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bencilleşiyor mu?

Şu Messi mi? Yapma Mehmet'im ya. Bak Barçalı değilim, tarafsız bir gözle bakıyorum. Jeffren'e verdiği pas neydi öyle? Kimse beni Messi'nin ara sıra dahi olsa bencil oynadığına inandıramaz.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Şu katalanlar çok şanslı insanlar vesselam
      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• bir pozisyonda öyle hissettim solda adam boş geliyordu kendi gitmeye çalıştı bazen dedim zaten jefren e verdigi pas tabiki güzeldi
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu katalanlar çok şanslı insanlar vesselam
          Peki, ya Deportivolu futbolcular?

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Xavi'nin üzerine ön libero yok bu dünyada.Seneye Cesc'le şov yaparlar.
            Osman Abi şöyle bir habere rastladım

Arsenal Başkanı Peter Hill-Wood, Barcelona'ya transfer olacağı yönünde haberler çıkan Cesc Fabregas'ın takımda kalacağını açıklayarak taraftarların yüreklerine su serpti.

ESPN Soccernet'e konuşan Hill-Wood "Barcelona'lı yöneticilerle yaptığımız görüşmelerin sonucunda Barcelona'nın Fabregas için bir teklif yapmayacağı yönünde anlaşmaya vardık. Bu anlaşmanın bozulacağını zannetmiyorum. Barcelona'lıların dürüstlüğüne güveniyorum. Hem oyuncumuzun psikolojisini korumak hem de bu tarz spekülatif haberlerin önüne geçmek adına bu görüşmenin sonucunu açıkladım. Umarım artık bu tarz haberlerle uğraşmak durumunda kalmayız" ifadelerini kullandı.

2003 yılından beri Arsenal forması giyen Cesc Fabregas, Londra ekibiyle çıktığı 187 maçta 32 gol atmayı başardı.
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• barçaya fabregas çok yakışır keşke olsa.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Valdez kalede değil ceza sahası dışında oynuyor resmen.

“Ben basit bir '
                Eduardo Galeano

Yorum

• Pedro, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Danimarka'dan gol attı.

“Ben basit bir '
                  Eduardo Galeano

Yorum

• Pedro..

müthiş..

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Şu Pedro'nun gole bakın.Böyle birşey yok.O nasıl bir falsodur öyle.
                      Colmandante

Yorum

• Şota'yı hatırlıyorum, gözlerim kapalı...

Yorum

• Yaya Toure resmen kaleciyi de soktu kaleye.

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• Yaya toure..

3..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Ulan bunların taraftarı olmak ne sıkıcı olurdu İnsan stres yaşamalı az, tırnak yeme gibi alışkanlıklar kazanmalı, totem yapmalı. Böyle takımın taraftarı olnuru mu be? Peh
                              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ulan bunların taraftarı olmak ne sıkıcı olurdu İnsan stres yaşamalı az, tırnak yeme gibi alışkanlıklar kazanmalı, totem yapmalı. Böyle takımın taraftarı olnuru mu be? Peh
                                Boyun fıtığıda olur insan hep tek bir tarafa bakmak sıkıcı olsa gerek
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim