Gerrard'ın Hull City'ye 61. de attığı golden güzel mi Messi'nin golü ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Evet ya maçları da izleyemedim zatenİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzge bitti mi sünnet ? ççç
-1461 TRABZON-
Yorum
-
Bu gibi ısrarlı takipler öndekiler için tedirginlik, arkadakiler için umut vericidir. Aradaki fark azalmadan, arkadaki yorulup bezginliğe düşmeden takip devam ederse arkadakinin yakalayıp geçtiğini tarih bir çok defalar yazmıştır.
Öndekinin kaybedeceği bir zirve vardır, hata yapma lüksü yoktur. Strese yenilme tehlikesi her zaman vardır. Arkadaki nispeten rahattır, çünkü öndeki kaybetmezse yapacağı bir şey yoktur. Kimse kınamaz. Sezonun ilk haftalarında kaybettiği puanlara değil takipteki ısrarına bakılır ve her şeye rağmen takdir edilir. Hatırlatmak ve benzetmek gibi olmasın, 1995-96 sezonunda olduğu gibi.
Ben değil ak saçlarım konuştu. İsteyen istediği gibi yorumlayabilir...
Yorum
-
BARCA'ya Alves şoku !
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın dün evinde Getafe ile yaptığı maçtan önce ısınırken sakatlanan Brezilyalı sağ bek Dani Alves 3 hafta forma giyemeyecek.
Barcelona kulübünün açıklamasında, sağ bacağındaki sakatlığı nedeniyle geçen haftaki Sporting Gijon maçında da forma giyemeyen Alves'in 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Açıklamada, takımın orta saha oyuncularından Yaya Toure'nin de maçta sol bacağından sakatlandığı ve 10-15 gün sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.
Yorum
-
Gizlenecek birşey değilki bu Fabregas..İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCasc Fabregas : Barcelona'ya dönmek istediğimi hiçbir zaman gizlemedim.
Rahat ol biliyoruz biz zaten..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
de derken ?İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFabregas senide bekliyoruz
Figo gibi mi hala bekliyormusunuz belki döner Tuna'cım ...
Yorum
-
Barcelona'nın neden çok büyük bir takım olduğunu açıklayan sözler: "Hakemler hakkında konuşmak sadece zaman kaybıdır. Geçtiğimiz yıl kazandığımız 6 kupayı bu hakemler görev yaparken kazandık. Beni sahada 10,9 veya 8 oyuncumuzun kalması ya da aleyhimizde 3 penaltı verilmesi ilgilendirmiyor. O zaman 4 gol atmamız gerekir." Josep GuardiolaStand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
Guardiola gün gectikce gözümde büyüyor...İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona'nın neden çok büyük bir takım olduğunu açıklayan sözler: "Hakemler hakkında konuşmak sadece zaman kaybıdır. Geçtiğimiz yıl kazandığımız 6 kupayı bu hakemler görev yaparken kazandık. Beni sahada 10,9 veya 8 oyuncumuzun kalması ya da aleyhimizde 3 penaltı verilmesi ilgilendirmiyor. O zaman 4 gol atmamız gerekir." Josep Guardiola
biz bu cümleleri Mourinhio'nun agzindan duymaya alismistik...
Helal...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum