Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçtan sonra konuşuruz ..
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Barça'nın henüz 1 hafta önce perişan ettiği takımdan, bir devrede 10 gol yemesi sana ne derece inandırıcı geliyor sevgili Ahmet?
      3-0 Biten maçların rövanşları olmasın o zaman ...

Trabzonspor- Barcelona maçı burda kaç kaç bitmişti ?

Rövanşında kaç kaç bitti ?

Aristo gibi düşünelim o şikeyse bu ne ? ...
      Twitter Adresim

Yorum

• Barça yener bence.
        YOU'LL NEVER WALK ALONE
        OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Barça yener bence.
          Yürü git lan ...
          Twitter Adresim

Yorum

• Cristiano Ronaldo: "Barcelona'ya 10-20 gol kadar atmak istiyorum. Bu gerçekleşebilir mi bilmiyorum".

Korkuttun bizi be Ronaldo.
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cristiano Ronaldo: "Barcelona'ya 10-20 gol kadar atmak istiyorum. Bu gerçekleşebilir mi bilmiyorum".

Koçum ronaldo

Yorum

• Kaka: "Ronaldo ile daha iyi olacağız"

Real Madrid'in yıldızlarından Kaka, sakatlıktan kurtularak Zürih maçında son 20 dakikada oyuna dahil olan Ronaldo ile birlikte oynamak için sabırsızlanıyor.
                Kaka, yaklaşık bir aydır dizindeki sakatlık sebebiyle sahalardan uzak kalan Ronaldo'nun dönüşüyle, Real Madrid'in çok daha güçleneceğini düşünüyor.
                Amerikan televizyon kanalı Gol TV'ye konuşan Kaka, "Ronaldo ile birlikte daha iyi oynayacağımız kesin. Çok kaliteli bir oyuncu; onun kadar komple bir futbolcunun katılımı, takım için itici güç olacaktır" dedi.
                Camp Nou'da ezeli rakipleri Barcelona ile karşılaşacakları maçı iple çeken Kaka, El Clasico hakkında şöyle konuştu:
                "Çok güzel bir maç olacak. Takım arkadaşlarımın dediğine göre, şu ana kadar oynadığım tüm maçlardan çok farklı bir atmosfer olacakmış. Bu tip maçların favorisi olmaz. Barça, çok kaliteli oyuncuları olan, harika bir takım. Ancak biz de Real Madrid'iz. Kendi oyunumuzu oynamalı ve her maçı olduğu gibi bu maçı da domine etmeliyiz."
                Goal.com

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cristiano Ronaldo: "Barcelona'ya 10-20 gol kadar atmak istiyorum. Bu gerçekleşebilir mi bilmiyorum".

ççççççççç sadece gülerim ronaldo çççççç
                  Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                  #20 COLMAN

Yorum

• Heyt be kaka ile Ronaldo Kazanacagiz Insallah
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Messi Oynuyor mu ?

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Messi Oynuyor mu ?
                        Sahsen oynamsi isterim Ama durumu belli degilmis

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yürü git lan ...

Beni pek ilgilendiren bir mac degil cünkü ben Atletico Madrid Taraftariyim. Ama iki takimdada sevdigim oyuncular var.

Real: Casillas, Ramos, Xabi Alonso (), Raul, Van Nistelrooy, Marcelo
                          Barca: Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Ibrahimovic, Busquets
                          YOU'LL NEVER WALK ALONE
                          OKlahoma City Thunder

Yorum

• Messi ve İbrahimoviç'in oynama olasılığı ile oynamama olasılığı hemen hemen eşitmiş. Yani Guardiola'nın vicdanıyla ilgili bir durum. Tam olarak hazır değillermiş ama oynayabilirlermiş. Tabii tam anlamıyla verimli olamayacaklarsa Guardiola oynatır mı? Bilemeyiz.

Bence onlar olmasa da Barça kazanır.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Messi ve İbrahimoviç'in oynama olasılığı ile oynamama olasılığı hemen hemen eşitmiş. Yani Guardiola'nın vicdanıyla ilgili bir durum. Tam olarak hazır değillermiş ama oynayabilirlermiş. Tabii tam anlamıyla verimli olamayacaklarsa Guardiola oynatır mı? Bilemeyiz.

Bence onlar olmasa da Barça kazanır.
                              Ilhan Sen barcali Olmussun Nezamn gecis yaptin

Yorum

• İnanın Messi de İbrahimovic de oynamasa önemli değil ama Real'de Ronaldo veya Kaka oynamasın Barca rahat kazanır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim