Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bordoooo

Maviiiiiii BARÇA En Büyük BARÇA

ŞAMPİYON

net ve güzel bi galibiyet aldık; insallah devamı gelecek.

ayrıca, nihat'ı da tebrik ediyoruz, insallah böyle devam eder.

Not: Nihat'ı bir gün Barça da görmek isteriz.
    En son Sacit tarafından düzenlendi; 13.01.2008, 20:32.

Yorum

• helal olsun nihata 2 dakikada iki gol atip takimini 1-2 den 3-2 one gecirdi ve maci 4-3 kazandi

Yorum

• levante 0 Real 2

iki golde nistelrooy dan puan farkı tekrar 7
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          levante 0 Real 2

iki golde nistelrooy dan puan farkı tekrar 7

Şampiyon yine Real! Barcalılara duyurulur.

Yorum

• Barca 1 günde olsa puan farkını 4 olarak görmüş oldu.Yine şampiyon olacağız.
            -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Barca 1 günde olsa puan farkını 4 olarak görmüş oldu.Yine şampiyon olacağız.

özge puan farkının bir günlük dahi olsa inmesi için ispanyol federasyonuna mail atacam barça maçları daha önce oynansın
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                özge puan farkının bir günlük dahi olsa inmesi için ispanyol federasyonuna mail atacam barça maçları daha önce oynansın
                Fatih iyi olur başka türlü puan farkını indiremeyecekler çünkü
                -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih iyi olur başka türlü puan farkını indiremeyecekler çünkü

Franco nun toprağı bol olsun
                  Bordomavi.net

Yorum

• Bakıyorum da Real'li arkadaşlar meydanı boş bulmuşlar kendi aralarında paslaşıyorlar Sezon sonunda görüşelim diyorum

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bakıyorum da Real'li arkadaşlar meydanı boş bulmuşlar kendi aralarında paslaşıyorlar Sezon sonunda görüşelim diyorum
                      selman sezon sonları size pek yaramıyo ama yinede görüşelim
                      Bordomavi.net

Yorum

• ah espanyol ahh nası yeniliyon sen almeria'ya

Yorum

• Barça olarak önümüzde zorlu bir fikstür var. Oynayacağımız ilk 8 maçtan minimum 20 puan almamız lazım. Zira bu dönemde realin fikstürü -gelecek hafta gidecekleri Vincente Calderon deplasmanı dışında- daha rahat, onların zor periyotları ligin sonuna doğru. O döneme kadar puan farkını 4-5 civarında tutabilirsek faşist franco'nun takımının önünde mutlu sona ulaşabiliriz.. Tabi şu sakatlıklardan da en kısa sürede belimizi doğrultabilmemiz lazım..
                          En son Berat tarafından düzenlendi; 14.01.2008, 01:35.
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ah espanyol ahh nası yeniliyon sen almeria'ya
                            Ah garibim yine mi yatti iddaa Bırak kanka bu işleri ya =) Sportoto oyna
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ah garibim yine mi yatti iddaa Bırak kanka bu işleri ya =) Sportoto oyna
                              yok olm ya sistem oynamıştım bi tek bu tutmadı bu tutsa baya bişi alcaktım da işte şans

Yorum

• Nihat 2 gol atmış La ligada gene döktürüyo Devamı inşallah Euro 2008'de olur bu formunun
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim