Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İspanya | La Liga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    siz genel kültür kapsamındaki yazılarınıza lütfen devam ediniz Real 'e olan sevgim daha da artıyor
    Gereksiz yazılarım bir işe yarıyorsa ne mutlu bana..
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• herkesin kişisel düşüncesi olabilir . isteyen istediğini açıkçası destekler. ben kendimi bildim bileli avrupada trt 3 de avrupadan maçları izlerdim o günlerden beri barçalıyım. olayın boyutunu daha sonra öğrenmeye başladık. açıkçası ben BARÇAYI OYNADIĞI AÇIK futbol için sevmiştim. ve o gün bu gündürde her zaman oynan oyununu çok beğenen bir insanım. farnko denen adamı öğrenenden sonra anti unrealciyim. ve benim içinde istanbul takımlatrından farkı yoktur. hatta daha kötüdür.

binlerce insanı katleden bir mezalimin desteklediği yardım ettiği takımı desteklemem imkansız bir şey.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Valdes'i sevmiyorum, Casillas'ı seviyorum.
        Puyol'u sevmiyorum, S.Ramos'u seviyorum.
        Xavi'yi sevmiyorum, Sneijder'i seviyorum.
        Ronaldinho'yu sevmiyorum, Robinho'yu seviyorum.
        Sylvinho'yu sevmiyorum, Marcelo'yu seviyorum.

...

Şimdi niye Barcelona'yı tutayım ki. Bütün sevdiğim futbolcular Real Madrid'de. Bana ne Franco'dan...

Yorum

• bende celaleddin'in futbolunu değil carlos'unkini beğeniyorum, umut'unkini değil semih'inkini beğeniyorum,ceyhununkini değil alex'inkini beğeniyorum ama feneri değil TRABZONSPOR'u tutuyorum..

ben önce barça'ya 3 yıl önce o müthiş futbol oynadığı dönemlerde eto'o-ronaldinho-messi üçgeniye bağlandım ardından kulüp tarihi vs bilgiler edindim futboldan anladığımdan beri madrid'i sevmiyordum çok itici bi takım olarak görüyodum,paranın herşey olduğunu savunan bi takım ayrıca bu franco başta madrid'in kulüp başkanları genelde çirkef oluyor calderon geçen açıklama yapmış ''kaka bize gelse 11'de bile oynayamaz'' diye gerisini siz düşünün

ayrıca bazıları ispanyanın fb si diyorlar madrid için bence fb madridin yanında melek kalır
          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            calderon geçen açıklama yapmış ''kaka bize gelse 11'de bile oynayamaz'' diye gerisini siz düşünün

Kedi ulaşamadığı ciğere ne der biliyorsan anlatmaya gerek yok =)

Şahsen bütün spor sitelerine bakarım her gün dünyada ne oluyor diye. Bu Calderon hangi geçenlerde yapmış bu açıklamayı ?

Calderon'un sevdiğim tek noktası ipin ucunu elinden kaçırmıyor. Teknik heyete yorgan altında sopa gösterebiliyor Örneğin Ronaldinho açıklaması.. " Ronaldinho yedek kalacak bir futbolcu değil. " diye gönderme yapiyor Rikard amcaya

Barça iyi bir takım ama teknik direktörleri yüzünden sevemiyorum
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valdes'i sevmiyorum, Casillas'ı seviyorum.
              Puyol'u sevmiyorum, S.Ramos'u seviyorum.
              Xavi'yi sevmiyorum, Sneijder'i seviyorum.
              Ronaldinho'yu sevmiyorum, Robinho'yu seviyorum.
              Sylvinho'yu sevmiyorum, Marcelo'yu seviyorum.

...

Şimdi niye Barcelona'yı tutayım ki. Bütün sevdiğim futbolcular Real Madrid'de. Bana ne Franco'dan...
              aynen katiliyorumy abende sevmiyorum barcayi ama real ded e sevmedigimoyuncular var
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bende celaleddin'in futbolunu değil carlos'unkini beğeniyorum, umut'unkini değil semih'inkini beğeniyorum,ceyhununkini değil alex'inkini beğeniyorum ama feneri değil TRABZONSPOR'u tutuyorum..
                Kusura bakma ama böyle saçma bir söz olmaz. Ben başta Trabzonspor'luyum ve söz konusu Trabzonspor olunca dünyada hiç bir takım beni ilgilendirmez. Ne Madrid, ne United ne de diğeri. Ama farkındaysan La Liga başlığında konuşuyoruz, burada Trabzonspor'u değil İspanyol takımlarını tartışıyoruz.

Fenerde ister Carlos olsun ister Alex, onlar bu iğrenç formayı giyiyorlarsa hiç bir değeri yoktur benim gözümde. Benim için Keçeli daha değerlidir Carlos'tan, ya da Adnan daha değerlidir Alex'ten, çünkü Bordo-Mavi Trabzonspor forması giyiyorlar. Bilmem anlatabildim mi?

Yorum

• Daima Sevilla
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Barca çok rahat

La Liga'da Real Madrid'in en yakın takipçisi Barcelona, sahasında Murcia engelini rahat bir oyunla 4-0 mağlup etti ve liderle arasındaki puan farkını 4'e indirdi. Maçın yıldızı asistleriyle dikkat çeken Henry oldu.

Nou Camp'ta rahat bir galibiyet alması beklenen Barcelona, ilk golü 30. dakikada Henry'nin pasında topu ağlara gönderen Gudjohnsen'in ayağından buldu. İlk yarıda başka gol bulamayan Barcelona, ikinci yarıda büyük bir tehlike atlattı. Yaklaşık 30 metre top süren Baiano kaleci Valdes ile karşı karşıya kaldı ama vurmakta geç kalınca defans topu uzaklaştırdı. bu atağın devamında Henry, Krkic'e nefis bir pas attı. 17 yaşındaki yıldız skoru 2-0'a getirdi. Eto'o'nun 76 ve 86. dakikalardaki golleriyle maç 4-0 sona erdi. Barcelona böylece puan farkını 4'e indirdi.
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Barcelona çok rahat kazandı.Henry'nin katkısı her geçen gün artıyor.EtooBojan Krkic çok etkili.Müthiş oynuyor.9 yaşından beri Barcelona'daymış ve 1000 küsür golü varmış.

Sevilla yıldız oyuncularından yoksun çıktığı maçı kazanamadı.
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• helal barça inşallah şampiyon oluruz bu sene

Yorum

• yarına kadar sevinin puan farkı 4 e indi
                          Bordomavi.net

Yorum

• 2 dakikada 2 gol helal Nihat böyle devam
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• tebrikler nihat 4-3 yendiler deportivayı

Yorum

• vay bee helal nihat.bide tuncayla birlikte şu performansınızı milli takımda sergileseniz...
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim