Günlerdir Fabregas haberleri yapılıyor. Geçenlerde Marca kapak sayfasına koydu kocaman Cesc fotosu. Forvet falan yok Morata ve Benzema'yı oynat diyen yönetim Cesc'i mi alır. Ne biçim iş anladım. Neymiş Xabi'nin partneri en iyi Cesc olurmuş. Birde Higuain'in ameliyat olması kesinleşti. Yapılan tedaviye cevap vermemiş. Hala forvet almıyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İspanya | La Liga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Fabregas'ı almazlarsa Barça'ya gideceğini biliyorlar o yüzden kaptırmamak için her yolu denerler sanırım ama iş Cesc'de biterİlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünlerdir Fabregas haberleri yapılıyor. Geçenlerde Marca kapak sayfasına koydu kocaman Cesc fotosu. Forvet falan yok Morata ve Benzema'yı oynat diyen yönetim Cesc'i mi alır. Ne biçim iş anladım. Neymiş Xabi'nin partneri en iyi Cesc olurmuş. Birde Higuain'in ameliyat olması kesinleşti. Yapılan tedaviye cevap vermemiş. Hala forvet almıyorlar.
Yorum
-
Valencia - Espanyol maçı berabere bitsin, Atlético Racing'i yensin.
Ardından önümüzdeki Hercules ve Mallorca maçlarını kazanarak ilk yarıyı 4. bitirmiş oluruz.
Fena mı olur ?
~~~

3-0 kazanır Barcelona diyorum. Villa 2 asist yapar.
~~~
Xavi (548 maç) iki maç daha yaptığında Migueli'nin rekorunu kırmış ve Barcelona formasını en fazla giyen oyuncu olacakmış. Şaşırdım valla, Liverpool'la ilgili örnek vereyim. Carragher 630 kez forma giydiği halde ancak 7. sırada bizde.En son Semih Aydın tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 19:19.YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
-
yensin yeterİlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona - Levante maçı var akşam. Real Madrid bu takıma 8 attı. Barca altta kalmamak için 10 atar. Îddaacılar +10 oynasınlar.
Yorum
-
-
Espanyollu Callejon'a bayılıyorum çok iyi oyuncu. Real Madrid'den yetişmiş. Alt yapısına hep laf söylenir ama La liga da bir dünya Real Madrid futbolcusu var. Sistemsizlik gereği A takımda oynayamıyorlar. Bu Callejon Pedro kadar iyi bir oyuncu, aynı şekilde Soldado Krkic ten daha yetenekli aslında ama dediğim gibi sistem olmayınca böyle oluyor.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Evet yalnız goldeki organizasyonu ben çok beğendim.İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 Kişilik Valencia 90+2 de Mata'yla gol attı maçı kazandı ama gol ofsayttı.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
-
15 dakikaya Atlético Madrid - Racing Santander mücadelesi başlayacak.

Dominguez'i yedeklerde tutarak Flores neyin peşinde anlamış değilim.
Neyse, 1-0 olsun bizim olsun. İlk 11 kötü. Umarım Kun gününde olur.
~~~
Dakika 3: Agüero ceza sahasında bire bir kaldı fakat vuruşuyla kaleci Tono'yu geçemedi.
Dakika 37: Diego Costa güzel girdi ceza sahasına, şutunda Tono yine başarılı.
Dakika 42: Munitis'in kullandığı frikiği De Gea iyi çıkardı.
Maç golsüz sona erdi Rosenberg ve son saniyede Diego Costa'nın net fırsatları vardı. Tono harikaydı.En son Semih Aydın tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 22:50.YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
-
CR7 penaltıdan attı.
Di Maria show. Asist Di Maria gol Mesut.
Süper gol. Parejo. 2-1En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 23:30.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum