Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

El Clásico | Barcelona - Real Madrid

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sakin ol şampiyon..

çay koyarsınız ancak..

Abi senin mesajlara bakan biri 8 puan önde olanın Real Madrid orta sıralarda olanın Barcelona olduğunu sanar.

Eskilerden bir kare de ben koyayım o zaman

Més Que Un Club

Yorum

Şu mevcut duruma göre oynayabileceğine inanmıyorsun, sadece demagoji yapıyorsun
      Bence oynanabilir.

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Yorum

• Çay böyle koyuluyor heralde?

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Daha da geriye gidin yahu 1912'lere falan..

Son iki mücadele lig ve Süper Kupa finali.. İkisinde de sapladı Real Madrid.. Şimdi koyarız moyarız uçmayın diyorum..

Önde olan Barcelona evet.. Biz "puan farkı 5 ehe hehehe" diye geyik yapıyor muyuz? Siz geçen sene puan farkı 3 hehe geyiği yaparken Ronaldo yaptı o hareketi
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Daha da geriye gidin yahu 1912'lere falan..

Son iki mücadele lig ve Süper Kupa finali.. İkisinde de sapladı Real Madrid.. Şimdi koyarız moyarız uçmayın diyorum..

Önde olan Barcelona evet.. Biz "puan farkı 5 ehe hehehe" diye geyik yapıyor muyuz? Siz geçen sene puan farkı 3 hehe geyiği yaparken Ronaldo yaptı o hareketi
              Abi yapma ne 1912'si şurada 3 yıl önce oynanmış maç.O işi asıl Real'liler iyi yapıyor getirip 1950 yılında kazanılan kupaları, o yıllarda alınan farklı sonuçları falan koyuyor herifler.

Geçen sene lig hakkındaki görüşlerimi diğer konuya yazmıştım.Süper Kupa ise zaten kıl payı kazanılmış bir kupa.Maç 2-0'a gelmiş ilk 20 dakikada, rakibin 10 kişi kalmış o gazla 4-5 tane atacaksın Barcelona bunu yapıyor ama Real yapamıyor fark burada.
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi yapma ne 1912'si şurada 3 yıl önce oynanmış maç.O işi asıl Real'liler iyi yapıyor getirip 1950 yılında kazanılan kupaları, o yıllarda alınan farklı sonuçları falan koyuyor herifler.

Geçen sene lig hakkındaki görüşlerimi diğer konuya yazmıştım.Süper Kupa ise zaten kıl payı kazanılmış bir kupa.Maç 2-0'a gelmiş ilk 20 dakikada, rakibin 10 kişi kalmış o gazla 4-5 tane atacaksın Barcelona bunu yapıyor ama Real yapamıyor fark burada.
                Yahu basit.. Son lig yarışı kazanan belli..
                Son kupayı kazanan belli..

10 kişi kalma, son adamı düşürürsen kalırsın 10 kişi

Bırakın goy goyu.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Metin abi akşam maçtan sonra da başlıkta olacak mısın ona göre yorum yapacağım

Bu arada Hasan başgan anketi halletmiş ellerine sağlık
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Metin abi akşam maçtan sonra da başlıkta olacak mısın ona göre yorum yapacağım

Bu arada Hasan başgan anketi halletmiş ellerine sağlık
                    Puan farkı kaç yazın, olalım ona göre

Yorum

• madrido el Rey de España, obligó a mano clasicoyu Barça va a llorar llorar ...

barça madre zaaaaaaaxd

yani diyorumki, bu maç madridin
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Abi öldüm mü ben acaba ? Yazdığım anket ekleyin mesajları çıkmıyor galiba. Unchained Melody stylo
                        En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 07.10.2012, 18:31.

Yorum

• Anket yok ya yok olum yok

Yorum

• bu akşam da vurup geçelim

Yorum

• Mecburiyetten verdik Barcelona'ya madem

Yorum

• Maç berabere biter. Barcelona'nın defansı sıkıntı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim