Anket yenilenmiştir arkadaşlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
El Clásico | Barcelona - Real Madrid
Daraltma
X
-
Kimin kime oy verdiğini neden göremiyoruz bu ankette?İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDurum 5'e 3 hiç belli olmaz
Ama şu zamanlarda Real'in hiç şansının olduğunu düşünmüyorum...
Yorum
-
Pique maç kadrosuna alınmadı.Savunmada yine büyük sıkıntılar yaşanması muhtemel.Kale desen zaten Valdes var, pozisyon olmadan bile gol yiyebilir.Zor maç, beraberlik kötü sonuç değil ama Barça'mızdan galibiyet bekliyoruz tabiki..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Vilanova antrenmanlarda 3-4-3'ü denemiş. Belki bir sürpriz yapıp bu akşam bu sistemle çıkabilir maça. Villa da büyük ihtimal ilk onbirde başlamayacakmış. Song'un Sevilla maçında yaptığı iki büyük hatayla maçı neredeyse kaybediyorduk, umarım bu akşam (eğer oynarsa, ki öyle görünüyor), hata yapmaz. Zor olacak, ama Real mutlaka kazanmak isteyecektir ve fazla defans yapmayacaktır diye düşünüyorum, bu Barça'nın işine yarayabilir.
Yorum
-
sakin ol şampiyon..İlk olarak Atakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha iyi bana göre olmamaları.
Koyar geçeriz.
ForçaBarça
çay koyarsınız ancak..
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Song büyük ihtimal mascherano ile beraber stoper oynar..İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVilanova antrenmanlarda 3-4-3'ü denemiş. Belki bir sürpriz yapıp bu akşam bu sistemle çıkabilir maça. Villa da büyük ihtimal ilk onbirde başlamayacakmış. Song'un Sevilla maçında yaptığı iki büyük hatayla maçı neredeyse kaybediyorduk, umarım bu akşam (eğer oynarsa, ki öyle görünüyor), hata yapmaz. Zor olacak, ama Real mutlaka kazanmak isteyecektir ve fazla defans yapmayacaktır diye düşünüyorum, bu Barça'nın işine yarayabilir.
3-4-3 oynarsa kesebilir.. Real'e karşı 3-4-3 oynarsa Guardiola'nın yanına gidebilir kısa sürede ama
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
Yorum
-
Sevilla maçında da yaptığı değişikliklerle sistemi 3-4-3'e çevirip maçı kazanmıştı Vilanova. Geçen sezon da başarılı sonuçlar aldığımız bir sistem, üstüne biraz çalışılsa işimize çok yarar.
Bu sistemde en büyük pay Busquets'e düşüyor. Top Barça'dayken orta alanda, top rakipteyken ise savunmanın arasında görev yapması bekleniyor. Yani top Barça'dayken 3-4-3, top rakipteyken yine 4-3-3 oynanılacak.
Yorum
-
Sevilla orta sahasına söker ama kanatlarda Ronaldo ve Di Maria varken Mesut, Modric ve Alonso gibi ince paslar atacak adamlar varken sanmıyorum deneyebileceğini.İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevilla maçında da yaptığı değişikliklerle sistemi 3-4-3'e çevirip maçı kazanmıştı Vilanova. Geçen sezon da başarılı sonuçlar aldığımız bir sistem, üstüne biraz çalışılsa işimize çok yarar.
Bu sistemde en büyük pay Busquets'e düşüyor. Top Barça'dayken orta alanda, top rakipteyken ise savunmanın arasında görev yapması bekleniyor. Yani top Barça'dayken 3-4-3, top rakipteyken yine 4-3-3 oynanılacak.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
Yorum
-
Öyle bir diyor ki sanarsın hiç o sistemle oynamadık Real'e karşı.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSong büyük ihtimal mascherano ile beraber stoper oynar..
3-4-3 oynarsa kesebilir.. Real'e karşı 3-4-3 oynarsa Guardiola'nın yanına gidebilir kısa sürede ama
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Şu mevcut duruma göre oynayabileceğine inanmıyorsun, sadece demagoji yapıyorsunİlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir diyor ki sanarsın hiç o sistemle oynamadık Real'e karşı.

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum