Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

El Clásico | Barcelona - Real Madrid

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önemli maçlar hep izleyemeyeceğim vardiyaya denk geliyor uyuz oluyorum. İnter'i yendiğimiz maç denk geldi neyseki izin aldım izledim. Lille in ilk maçını izleyemedim. Şimdi Lille ve El Clasico da denk geliyor ne yapcam bilmiyorum. Lille maçı için izin isticem bakayım. Diğerinin 2. yarısına yetişebiliyorum en azından.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bakalım Mourinho yine gaza gelip as kadroyu mu çıkaracak yoksa Pepe'yi yine ortaya mı koyacak. Ortaya koysada biraz ağız burun kırsa özellikle Puyol'a. Diğerlerine dokunmasın fazla.

Yorum

• Moda da bir yere kadar gençler..

Yorum

• Bu İspanyollar harbiden pazarlama işini çok iyi biliyorlar.

MARCA te trae una porra muy luchada... Participa haciendo tu pronóstico para el enfrentamiento entre los dos grandes adversarios y conquista premios por tu victoria.

Yorum

• Audi'nin El Clasico reklamı..

En son Sefa tarafından düzenlendi; 07.12.2011, 16:23.

Yorum

• ilk oyu vermişim =)
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Forza Barça.
                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Bu başlıktaki ankete ne oldu?

Sıfırlandı mı? Eğer sıfırlandıysa neden ben oy kullanamıyorum?
                  Derin Trabzonspor
                  HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• * Madrid baya mesafe aldı güzel bir derbi olacağa benzer ...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Abi geçen sene ki anket bu Daha yenisi eklenmemiş

Maç ne zaman dün El Spastiko diye dalga geçerken aklıma geldi kaç zamandır olmuyor diye kalbim temizmiş
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi geçen sene ki anket bu Daha yenisi eklenmemiş

Maç ne zaman dün El Spastiko diye dalga geçerken aklıma geldi kaç zamandır olmuyor diye kalbim temizmiş
                        Maç Cumartesi gecesi 23:00'da NTV-Spor'da..
                        Derin Trabzonspor

Yorum

• Teşekkürler
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teşekkürler
                            Rica ederim....
                            Derin Trabzonspor

Yorum

• 4 ihtimalli bir maç; 5 de olabilir, 6 da mümkündür.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Bu sefer Real Madrid yenecek gibi geliyor bana. Barcelona da yenilmek istemez en karamsar yorumla. Bu bana gs-fb öncesi kendi yorumlarımı hatırlattı. Villa-Pedro-A.Sanchez bunlardan en az biri Messi'ye yardım etmek zorunda. Real Madrid hayvan gibi pres yapar önde basar Barcelona'nın işi zor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim