Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

El Clásico | Barcelona - Real Madrid

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadar yalakalık yeter Mou. uzatma
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha demin 140 oy kullanilmisdi yukaridaki ankete..

Simdi 141

Kim beraberlik sonucu olmayan ankette bile bile yanlis takima oy verdi

Çarşamba günü de maç var...

Oy kullanmadan sonuçlar gözükmediği için o maç için kullanmış olabilir.

Not: Oyu atan ben değilim
      Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Pespese 4 El Clasico olurmu arkadas? Canimizimi alacaklar? Bu baslik 200. sayfayi görür bir ayda.
        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 17.04.2011, 01:39.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Nasil yani?? Anket sifirlanmayacak mi?

Yorum

• Hakemin saçlara bak. Hey yavrum hey. Fena jöle sürmüş.
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir şey soracağım biraz erken oldu ama ankette neden beraberlik yok ?
              İlhan abinin suçu ççç
              Totem yaptı tuttu .ççç

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ankette real şıkkının olması daha garip.

Bu daha güzeldi yaa ççç
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Mou Amcam Ne demis ya
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Mou,hala 10 kişi kalmaktan yakınıyor spiker ablanın çevirmelerinden anlayabildiğim kadarıyla...

Az utanır la insan.
                  Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Real madrid gibi takım kendi evinde bu kadar kapanmamalı bence. Bu arada Villa, Umut'a özenmiş heralde saç baş yoldurdu
                    Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...

Yorum

• El- classic-10
                      Twitter Adresim

Yorum

• Barça kendini kasmadı pek bu maç. Yenilseydi dahi çok değişen bişi olmayacaktı.Şampiyon zaten onlar.
                        Ama önümüzdeki 3 maçın muhtemelen 3ünüde Barça alacaktır.Her hakem böyle Pepe'nin rakibi biçmesine izin vermez.Çıkarır bi sarı bi daha öyle rahat oynayamaz.
                        Psikolojik avantaj ne oluyo onu anlamadım ben.%29 topla oynayabilmişim 15 dakika dışında rakibim kendi evimde,dünyanın en pis atmosferlerinden birinde benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamış,rakibimin 1 penaltısı verilmemiş,bana yok yere penaltı verilmiş,futbolcumun maç boyu rakibi biçmesine izin verilmiş ve bütün bunlara rağmen beraberliği zor kurtarmışım.Nasıl bi psikolojik avantaj sağlar acaba bu bana

Yorum

• şu hakemler her yerde aynı demek madridi resmen barcanın elinden aldı

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O da biliyordu zaten şampiyon olamayacağını. Mourinho bugün istediğini alı. İnanmayan 15 gün beklesin de görsün

Bence Mesut baştan oynasaydı çok etkisiz kalırdı. Mourinho doğrusunu yaptı.
                            Bence Mourinho ilk maçtaki gibi rezil olmaktan korktu. Bunu hiç yakıştıramadım işte. Hem 5 yiyip hem de ikinci maçta bu kadar küçük hesaplar peşinde koşan Mourinho değil de başka biri olsa çoktan kovulmuştu. Mourinho'nun planı bu maçta makul bir skor alıp ileriki maçlara boynu bükük çıkmamaktı. Sen Real Madrid'sin ya, çık oyna kazan. Barcelona ciddi bir kompleks olmuş karşı taraf için ben bunu gördüm. Hem niye şampiyon olamayacakmış ki. Bu maçı yense 5 puan kalacaktı.

Bu maç için demiyorum ama Villa Barcelona'da beklediğimin yarısı kadar oynayamıyor. Bir tane ekstra hareket yapamıyor. Eto'o'nun çok gerisinde şu an.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence Mourinho ilk maçtaki gibi rezil olmaktan korktu. Bunu hiç yakıştıramadım işte. Hem 5 yiyip hem de ikinci maçta bu kadar küçük hesaplar peşinde koşan Mourinho değil de başka biri olsa çoktan kovulmuştu. Mourinho'nun planı bu maçta makul bir skor alıp ileriki maçlara boynu bükük çıkmamaktı. Sen Real Madrid'sin ya, çık oyna kazan. Barcelona ciddi bir kompleks olmuş karşı taraf için ben bunu gördüm. Hem niye şampiyon olamayacakmış ki. Bu maçı yense 5 puan kalacaktı.

Bu maç için demiyorum ama Villa Barcelona'da beklediğimin yarısı kadar oynayamıyor. Bir tane ekstra hareket yapamıyor. Eto'o'nun çok gerisinde şu an.
                              Bence öyle birşeyden korkmuş olsaydı, 10 kişiyle 1-0 yenik durumdayken savunmayı orta sahaya çekmezdi. Inter'deyken de dünkü taktikle oynatmıştı ve 3-1 kazanmışlardı. Yine aynı taktikle oynadı. En iyi yol bildiğin yoldur

Ayrıca dün Real 6-0 kazanmış olsaydı bile bu saatten sonra şampiyon olamayacağını sende, bende, Mourinho'da iyi biliyor
                              33# DRAGO GABRIC
                              61# IBRAHIMA YATTARA #11
                              13# Steve Nash
                              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk atılması gereken Casillas'tı. Penaltı+kırmızı.
                                Pepe nasıl sarı yemeden oyunu tamamladı?
                                Albiol'a "oha arkadaş, iki defa penaltı yaptırdın" diyesim geliyor.
                                Kaka bu maçta oynamalıydı.
                                Mesut ağır ama çok güçlü. Çok beğendim.
                                *
                                Fb-Gs maçı 0-0 bitmişti ve maçtan sonra Sabri üçlü çektirmişti.

Sevinen Real'liler = Sabri'nin üçlüsü

* *
                                Barça neden bu kadar rölanti oynadı? Messi kendini gösterdiği anlarda iplik gibi ipe dizdi. Yoktu sahada hiç.

Çok kısır bir maçtı. Tek sebebi Mourinho'ydu. Real Madrid gibi büyük bir camia sırf puan alacağım diye böyle kapalı, total futboldan uzak bir şekilde oynamamalı. Neymiş? İstediğini almışmış. Sanki Konyaspor'dan bahsediyoruz. Real Madrid yahu... Sırf savunma futbolu nedeniyle Capello'nun sepetlendiği takım..

Maçın özeti: Kötü futbol, korkak Mourinho ve rezil bir hakem.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim