Real madrid gibi takım kendi evinde bu kadar kapanmamalı bence. Bu arada Villa, Umut'a özenmiş heralde saç baş yoldurdu
Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...
Barça kendini kasmadı pek bu maç. Yenilseydi dahi çok değişen bişi olmayacaktı.Şampiyon zaten onlar.
Ama önümüzdeki 3 maçın muhtemelen 3ünüde Barça alacaktır.Her hakem böyle Pepe'nin rakibi biçmesine izin vermez.Çıkarır bi sarı bi daha öyle rahat oynayamaz.
Psikolojik avantaj ne oluyo onu anlamadım ben.%29 topla oynayabilmişim 15 dakika dışında rakibim kendi evimde,dünyanın en pis atmosferlerinden birinde benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamış,rakibimin 1 penaltısı verilmemiş,bana yok yere penaltı verilmiş,futbolcumun maç boyu rakibi biçmesine izin verilmiş ve bütün bunlara rağmen beraberliği zor kurtarmışım.Nasıl bi psikolojik avantaj sağlar acaba bu bana
O da biliyordu zaten şampiyon olamayacağını. Mourinho bugün istediğini alı. İnanmayan 15 gün beklesin de görsün
Bence Mesut baştan oynasaydı çok etkisiz kalırdı. Mourinho doğrusunu yaptı.
Bence Mourinho ilk maçtaki gibi rezil olmaktan korktu. Bunu hiç yakıştıramadım işte. Hem 5 yiyip hem de ikinci maçta bu kadar küçük hesaplar peşinde koşan Mourinho değil de başka biri olsa çoktan kovulmuştu. Mourinho'nun planı bu maçta makul bir skor alıp ileriki maçlara boynu bükük çıkmamaktı. Sen Real Madrid'sin ya, çık oyna kazan. Barcelona ciddi bir kompleks olmuş karşı taraf için ben bunu gördüm. Hem niye şampiyon olamayacakmış ki. Bu maçı yense 5 puan kalacaktı.
Bu maç için demiyorum ama Villa Barcelona'da beklediğimin yarısı kadar oynayamıyor. Bir tane ekstra hareket yapamıyor. Eto'o'nun çok gerisinde şu an.
Bence Mourinho ilk maçtaki gibi rezil olmaktan korktu. Bunu hiç yakıştıramadım işte. Hem 5 yiyip hem de ikinci maçta bu kadar küçük hesaplar peşinde koşan Mourinho değil de başka biri olsa çoktan kovulmuştu. Mourinho'nun planı bu maçta makul bir skor alıp ileriki maçlara boynu bükük çıkmamaktı. Sen Real Madrid'sin ya, çık oyna kazan. Barcelona ciddi bir kompleks olmuş karşı taraf için ben bunu gördüm. Hem niye şampiyon olamayacakmış ki. Bu maçı yense 5 puan kalacaktı.
Bu maç için demiyorum ama Villa Barcelona'da beklediğimin yarısı kadar oynayamıyor. Bir tane ekstra hareket yapamıyor. Eto'o'nun çok gerisinde şu an.
Bence öyle birşeyden korkmuş olsaydı, 10 kişiyle 1-0 yenik durumdayken savunmayı orta sahaya çekmezdi. Inter'deyken de dünkü taktikle oynatmıştı ve 3-1 kazanmışlardı. Yine aynı taktikle oynadı. En iyi yol bildiğin yoldur
Ayrıca dün Real 6-0 kazanmış olsaydı bile bu saatten sonra şampiyon olamayacağını sende, bende, Mourinho'da iyi biliyor
33# DRAGO GABRIC 61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri 6# Aleksander Rasic
İlk atılması gereken Casillas'tı. Penaltı+kırmızı.
Pepe nasıl sarı yemeden oyunu tamamladı?
Albiol'a "oha arkadaş, iki defa penaltı yaptırdın" diyesim geliyor.
Kaka bu maçta oynamalıydı.
Mesut ağır ama çok güçlü. Çok beğendim.
*
Fb-Gs maçı 0-0 bitmişti ve maçtan sonra Sabri üçlü çektirmişti.
Sevinen Real'liler = Sabri'nin üçlüsü
* *
Barça neden bu kadar rölanti oynadı? Messi kendini gösterdiği anlarda iplik gibi ipe dizdi. Yoktu sahada hiç.
Çok kısır bir maçtı. Tek sebebi Mourinho'ydu. Real Madrid gibi büyük bir camia sırf puan alacağım diye böyle kapalı, total futboldan uzak bir şekilde oynamamalı. Neymiş? İstediğini almışmış. Sanki Konyaspor'dan bahsediyoruz. Real Madrid yahu... Sırf savunma futbolu nedeniyle Capello'nun sepetlendiği takım..
Maçın özeti: Kötü futbol, korkak Mourinho ve rezil bir hakem.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum