İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
El Clásico | Barcelona - Real Madrid
Daraltma
X
-
- Mou'yada gönderİlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaden suyu içiyorum.
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
O görevini yaptı ve maçın yıldızı olduİlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePepe resmen biçti herkesi. Ne yıldızı. Hakem 10 kere uyarmıştır herhalde.
Bu arada tekrarlıyorum; Barçalılar maçtan önce 5 atıcaz, şöyle yapıcaz, böyle yapıcaz diyordunuz şimdi de Realliler niye seviniyorsunuz diyorsunuz..
Kimsenin sevindiği yok. Bugün Mourinho istediğini almıştır, buna emin olun.
33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Nasıl penaltı değil yahu topa teması yok adamın.İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReal'in penaltısı bence penaltı değil.Lugano'ya kart vermeyen hakeme nasıl küfrediyorsak, buyrun Pepe gibi bir futbol katiline kart vermeyen hakem de orda.
Real'li arkadaşlar kendi sahalarında berabere kaldıkları için sevinip, üçlü çekebilirler.
Ben yenemediğimiz için üzgünüm.Zaten 4 maçta 1 beraberlik vermiştim.Diğer 3'ünü alırız

Pepe'nin tatlı sert futboluna hakem müsamaha gösterdi her düştüklerinde faul çalındığı için Barça'nın süt çocukları pek alışık değil bu duruma tabi.
Beraber kaldığımız için değil gelecek maçlarda daha iyi skorlar alacağımız için seviniyoruz.Bu futbol bana fazlasıyla ümit verdi Ronaldo'nun kötü futboluna rağmen.
Mesut Özil Zidane olma yolunda ilerliyor helal olsun.Bordomavi.net
Yorum
-
- Ayrıca şunuda ifade edeyim ki Barça'nın oyunundan zerre zevk almıyorum , Terminatör gibi aynı mükemmel paslar , hiç hata yok birden bir ara pası ve gol , defans sağlam , hep aynı ama , şuan ki Trabzonspor daha çok adrenalin veriyor insana , düşünsene Barça taraftarısın ve her maç aynı paslaşma , mağlubiyet binde bir , oda sıkıyor be....Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir takımın stoperlerinin Lugano - Pepe ikilisiyle oluştuğunu düşünün ?
Katliam olur Katliam!
Allah korusun!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum