Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

El Clásico | Barcelona - Real Madrid

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Casillas , Ramos , Marcelo , Pepe , Ronaldo , Mesut , Di Maria .
    + Xabi Alonso, Benzema, Higuain, Kaka

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maden suyu içiyorum.
      - Mou'yada gönder
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pepe resmen biçti herkesi. Ne yıldızı. Hakem 10 kere uyarmıştır herhalde.
        O görevini yaptı ve maçın yıldızı oldu

Bu arada tekrarlıyorum; Barçalılar maçtan önce 5 atıcaz, şöyle yapıcaz, böyle yapıcaz diyordunuz şimdi de Realliler niye seviniyorsunuz diyorsunuz.. Kimsenin sevindiği yok. Bugün Mourinho istediğini almıştır, buna emin olun.
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Real'in penaltısı bence penaltı değil.Lugano'ya kart vermeyen hakeme nasıl küfrediyorsak, buyrun Pepe gibi bir futbol katiline kart vermeyen hakem de orda.

Real'li arkadaşlar kendi sahalarında berabere kaldıkları için sevinip, üçlü çekebilirler.

Ben yenemediğimiz için üzgünüm.Zaten 4 maçta 1 beraberlik vermiştim.Diğer 3'ünü alırız
          Nasıl penaltı değil yahu topa teması yok adamın.

Pepe'nin tatlı sert futboluna hakem müsamaha gösterdi her düştüklerinde faul çalındığı için Barça'nın süt çocukları pek alışık değil bu duruma tabi.

Beraber kaldığımız için değil gelecek maçlarda daha iyi skorlar alacağımız için seviniyoruz.Bu futbol bana fazlasıyla ümit verdi Ronaldo'nun kötü futboluna rağmen.

Mesut Özil Zidane olma yolunda ilerliyor helal olsun.
          Bordomavi.net

Yorum

• Şampiyon Belli 2.kim
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• - Ayrıca şunuda ifade edeyim ki Barça'nın oyunundan zerre zevk almıyorum , Terminatör gibi aynı mükemmel paslar , hiç hata yok birden bir ara pası ve gol , defans sağlam , hep aynı ama , şuan ki Trabzonspor daha çok adrenalin veriyor insana , düşünsene Barça taraftarısın ve her maç aynı paslaşma , mağlubiyet binde bir , oda sıkıyor be....
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Topa müdahalesi yok da adama da yok

Yorum

• Bir takımın stoperlerinin Lugano - Pepe ikilisiyle oluştuğunu düşünün ?

Yorum

• beraberlige bizde razıydık fakat hiç oynamadan.malum oyuncularımız sakatlanacak diye ödüm koptu.ziya dogan sert oynatınca futbolu çirkinleştiriyor mourinho yapınca büyük taktisyen
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Barca çok rahat 2'ye, 3'e gideceği maçta anlamsız bir iş yaptı.

Sonuç olarak Mesut'un yürek koymasıyla Madrid en azından moral kazandı.

Guardiola başına iş almış olabilir.

Bekleyip, göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir takımın stoperlerinin Lugano - Pepe ikilisiyle oluştuğunu düşünün ?

Katliam olur Katliam!

Allah korusun!

Yorum

• Pepe Ne yaptin sen ya
                          Messi Ne gerek vardi o taca giden topa vurmana anlam veremedim
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Son 10 dakkası çok güzel geçen bir maçtı. Madrid 10 kişi kaldıktan sonra kimse bu kadar iyi mücadele edeceğini tahmin etmiyordu. 3 derbi öncesi çok kafa karıştırdı bu maç (:
                            Hamiş

Yorum

• Guardiola'nın 2 senede kafasında saç kalmadı olanlarda beyazladı.. Hemde böyle bir takımda..

Bir de takımı bırakmak istiyor..

Yorum

• Bir bizim liglerdeki hocaların çığırtkanlığına bakın , Şenol hocamı tenzih ederim , bir de Pep'in şu kadar yanlış karara rağmen soğukkanlılığına . Boşuna demiyoruz adamsın diye
                                " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim