şimdiden iyi yayınlar...baya baya hareketlendik son günlerde
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Çok üzgünüm bu yayınları ancak banttan dinyebileceğim. Özellikle Hocamızın canlı yayında sesini duymak çok istedim, lakin gelecek hafta çok yoğunum. Umarım yayını kaçırdığı için üzülen tek bordomavi.net ferdi ben olurum.
Öncelikle hocamıza radyomuza konuk olduğu için teşekkür ediyorum...Benim sormak istediğim birkaç soru olacak...Birincisi burda bişeyleri başarmak gerçekten ama gerçekten çok zor..çünkü Ankara'nın doğusunda profesyonel bir takım maalesef yok...Takımların hepsi batıda...Bu hocamızı başta korkuttu mu...Burda hazırlık maçı yapabileceğimiz bir rakip bile yok maalesef...
İkinci sorumda eğer Beko Basketbol Ligine çıkabilirsek kadroda ne gibi değişiklikler düşünülüyor...İki yabancı daha almayı planlıyor mu acaba..
Hocamız şehrin basketbola olan ilgisini nasıl buldu?Beklediği ilgiyi görebildi mi?
Beko Basketbol Ligi'ne çıkarsak maçlarımızı mevcut salonda mı oynıycaz?
Beko basketbol ligine çıkarsak orada tutunabilmek için takım bir sponsor arayışına girecek mi?
Ve Play off'da ki şansımızı nasıl görüyor?
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Trabzonspor basketbol baş antrenörü Alaeddin Yakan,üyelerimizin sorularını cevaplamak ve görüşlerini bizlerle payşalşmak için Radyo BMN de olacak.
Trabzonspor basketbol baş antrenörü Alaeddin Yakan,üyelerimizin sorularını cevaplamak ve görüşlerini bizlerle payşalşmak için Radyo BMN de olacak.
6 Nisan 2009 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Radyo BMN, Trabzonspor basketbol takımımızı konuşmaya,takımımızın baş antrenörü Alaeddin Yakan'ı misafir edecek.. Fatih Ersoy 'un hazırladığı programımıza üyelerimiz de soruları ve görüşleriyle katkıda bulunacaklar.
Yayını Dinlemek İçin;
En son UğuR tarafından düzenlendi; 06.04.2009, 16:04.
Yorum