📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Bu arada alakasız olacak ama Kazım'ın yazısını okuyunca aklıma geldi.Dün Halil'i Sylva ile gördüm.(Yazıcıoğlu)
Bizimkiler maçtan sonra senden kolbastı bekliyor haberin olsun dedim.Bakalım neler olacak bu hafta.
En son Mehdi tarafından düzenlendi; 01.04.2009, 09:49.
Bu arada alakasız olacak ama Kazım'ın yazısını okuyunca aklıma geldi.Dün Halil'i Sylva ile gördüm.(Yazıcıoğlu)
Bizimkiler maçtan sonra senden kolbastı bekliyor haberin olsun dedim.Bakalım neler olacak bu hafta.
bence halil zaten siteden taip etti bu konuyu mehdi. o da biliyor taraftarın kendisinden kolbastı beklediğini. umarım kırmaz taraftarı ve bu haftaki olası galibiyetten sonra halili kolbastı da görebiliriz
ben de hocamıza karadeniz bölgesinin insanının basketbola yeteneğinin olup olmadığını sormak isterim...
Kesinlikle Cengiz abi çok güzel bir soru olur bu...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Bir oyuncunuza, mola esnasında, tribünün duyacağı şekilde kızmanız yada bağırmanızdan sonra (hele ki bu bağırış kötü kelimelerden de oluşuyorsa), o oyuncunuzun ondan olumlu yada olumsuz etkilenceğini anlarmısınız. olumlu yönde etkileneceğini düşündükten sonra mı o oyuncunuza bağırırsınız.
Bu soruyu sormamın nedeni play off banvit ilk maçında her zaman ki yerimde oturuyodum yani bencin arkası ve ilk defa sizden böyle bir şey duydum. yanlış görmediysem bizim 12 numaralı oyunucumuz Birkana bayaa bir bağırdınız( oynamak istemiyosan s.gitt diye) . ve o anda tribün buz kesti ve bi 5 sn sonra kendine geldi..Ama o bağırmanızdan sonra birkan bayağı bi iyi oynadı fast breaklere iyi çıktı. asist yaptı top kaptı sayı yaptı. ondan önce sahada yok gibiydi en azından bu kadar ii değildi. 1990 doğumlu bir oyuncuya bu denli bir çıkış o oyuncuyu kötü de etkileyebilirdi ama olmadı..
bu konu hakkında ne düşünüyo hocamız.
Vahid Halilhodziç: Trabzonspor taraftarları kendilerini dünyanın en büyük takımı olarak görüyolar...
Şenol Güneş : Trabzon'da herkesin liverpool'a sempatisi var, ama benim sempatim liverpool'a değil Mancehster United'a.
Bu sene Beko Basketbol Ligi'ne çıkarsak orda kalıcı olabilicek miyiz,hatta zirveyi zorlayabilecek miyiz?Gereken destek veriliyor mu basketbola Trabzonspor'da? Bunları bilmek istiyorum
Ben çok istiyorum çünkü her sene Beko Basketbol Ligi'nde de şampiyonluğa oynamamızı
Bu çok güzel oldu, bu yayını kesinlikle dinlemem lazım
Soracağım soruyu şimdiden yazayım:
"Biliyorsunuz Trabzonda spor diyilince akla futbol gelir. Basketbol branşımız daha yeni açıldı ve bu sene büyük çıkışa geçerek şampiyon oldu. Futbolla yatıp kalkan bir şehire basketbolu sevdirdirmekte zorlandınız mı? Birde deplasman maçlarınızda ilgi görüyor musunuz? "
Bu da bu sezonki A.koca Poyraz ile oynanan maç sonrası hoca ile muhabbet ettikten sonraki hatıramız. Bizimle samimi muhabbet ettiğniz için teşekkür ederim
Yanlız şunu belirteyim, maçı bizim oyuncuların hemen arkasında tribünde izledim. Hoca taktik verirken bende izledim. Hocamız öyle bir bağırıyor ki ben tribünde korktum, Allah oyuncularımıza sabır versin
Şunu da belirteyim oyuncular da bizimle baya muhabbet etmişlerdi
En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 01.04.2009, 17:01.
Yorum