Basketbol Takımımızın Hocası ALAEDDİN YAKAN Radyo BMN'deydi |Yayın Kaydı İlk İletide
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Fatih, tebrikler. Yayın sırasında şu isim konusunu bi konuşuver. Resmi sitede Alaaddin yazıyor gerçeği nasıl diye soruver.
Çok güzel hareketler bunlar Radyo BMN.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
Yorum
-

Arkadaşlar Trabzonspor Basketbol takımımızın hocası sayın Alaeddin YAKAN 06.04.2009 Pazartesi tarihinde saat 20:00 da konuğumuz olacaktır..
Kendisine sormak istediğiniz soruları buradan bizlerle paylaşabilirsiniz..Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
-
Ben daha soruları hazırlama aşamasındayım,
Anlaşılan o ki,hocamız bayağı bir terliyecek
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Bu sorunun cevabını pota programında vermişti. Değişme olmayacak yabancılar gelicek demişti. Ama düşüncesi değişmişmidir bilemem.
SORU: Beko basketbol ligine çıkarsak hedefimiz ne olacak?Yorum
-
Yorum
-
Fatih neredesin,başlığın neredeyse 2 nci sayfaya sarkacak
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
beko basketbol liginde ilk 4 e girebilmek hedefimiz mi olacak diyeceğim ama süper lig gibi değil ki
3 eziklerin yanında efes pilsen ve türk telekom felan da var.. gerçekten çok zorlu olacak ..
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum