En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 16.05.2008, 21:15.
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Teşekkür ederim Luckdown (Bu arada sende Kullanıcı Adını değiştirmeyenlerdensin, yorma bizi da)
Ya kimse biraz arabesk biraz fantezi karışımı tarza girmiyor.
Zorla bu işe de el attıracaksınız bana
Cafer abi bu nickname'in bende değeri çok fazla.. Mümkünatı yok değişemem.. Adım Uğurtan bu arada
Arabesk yayın konusundaki serzenişleri kabul etmiyorum vallahi.. Yaptım bir kaç akşam sinek avlaıdk valla kimse gleip dinlemedi..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yeni yayın dönemimiz için yayıncı alımlarımız devam ederken, yayın gün ve saatleri belirlenen ve gerekli program kurulumları hazır olan arkadaşlarımızın başlıkları açılmıştır.
Buna göre yeni arkadaşlarımızın yayınlarının gün ve saatleri şu şekilde olacaktır;
İş bu ileti BMN radyoda yayın yapma talebime herhangi bir cevap verilmemesi üzerine;yönetimi bilgilendirmek amaci ile yazilmiş olup;imla hataları yazanı bağlamaz..
sayın yönetim;
- ula benum başfurimi niye tiiye almadunuz
- pen da her BMN kençi kibi yayun yapmak sesumi milyonlara tuyurmag istiyrum :hıh:
- paşfuri evraglarumin kaypoltiğini tüşünmekteyum hau hususta soriştirma mi başlatirsiniz;CIA interpol ilen işpirliği içine mi kirersunuz bilemeyrum benum evraglarumi bulun getirun ....
Yorum