Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BordoMavi.Net | Genel
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Radyoda yayın yapan arkadaşlara mikrofonda konuşma zorunluluğu getirilse çok süper olur.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRadyoda yayın yapan arkadaşlara mikrofonda konuşma zorunluluğu getirilse çok süper olur.
kesinlikle çok saçma bi düşünce;ne gereği varki yani.

Yorum
-
Bırakta ona yetkililer karar versin
( Senin için üzgünüm baba
)
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırakta ona yetkililer karar versin
( Senin için üzgünüm baba
)
alacağın olsun ilhan ağabey yazdım bunu bi kenara.

Yorum
-
Hoop bizede bırakın bir kaç saat. Parsellemeyin burayı kardeşim yaa
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Teşekkür ederim Luckdown
(Bu arada sende Kullanıcı Adını değiştirmeyenlerdensin, yorma bizi da
)
Ya kimse biraz arabesk biraz fantezi karışımı tarza girmiyor.
Zorla bu işe de el attıracaksınız bana
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum