net net net BMNET forzaBMNradyo
Radyo BordoMavi.Net | Genel
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bende başvuri yabdum pm. de attımyani ozel masajBMN radyo yönetimine :
İş bu ileti BMN radyoda yayın yapma talebime herhangi bir cevap verilmemesi üzerine;yönetimi bilgilendirmek amaci ile yazilmiş olup;imla hataları yazanı bağlamaz..
sayın yönetim;
- ula benum başfurimi niye tiiye almadunuz
- pen da her BMN kençi kibi yayun yapmak sesumi milyonlara tuyurmag istiyrum :hıh:
- paşfuri evraglarumin kaypoltiğini tüşünmekteyum hau hususta soriştirma mi başlatirsiniz;CIA interpol ilen işpirliği içine mi kirersunuz bilemeyrum benum evraglarumi bulun getirun ....
6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&BYorum
-
heheheh
Radyoda şu sıralar sorun vardı yeni yeni düzelmeye başladı.. Yakın zamanda sana da cevap gelecektir
Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
Yayın esnasında hala kesilmeler oluyor..
Bilginize...
Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
-
Sunucumuzun değişmesi radyo yu nasıl etkiledi acaba bilgi verirmisiniz.bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
Kimse bir cevap vermedi ama önemli bir konu bence.bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
-
Henüz somut bir gelişme yok Ozan ve Selami. Bizler de sizin gibi bekliyoruz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
bu da tam bize nasip oldu valla ha. bu sene girdik yayın işine 7 haftada sadece 1 yayın. offffffffffffffDELİL YOK :)
Yorum
-
Daha çok yayınlar yaparsın Recep Abi.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum