Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu gece yayın turkce mi?
    Maalesef

Üstelik her salı da böyleymiş, aklımızda bulunsun

İlhan, alınma kardeşim. Sen Hakan Taşıyan da çalsan gerekirse radyonun sesini kısar gene katılırım yayına
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam bütün siparişlerini çaldım ama sen o ara cezalıydın yayını dinlemedin Daha dogrusu dinleyen kimse olmadı tek ben dinledim Kimseye borçlu kalmadan bitirdim yayını
      Hay allah

Tamam o zaman baba..

Neyse sağlık olsun.. Umarım sipariş etmiş olduğum parçaları beğenmişsindir de boş yere indirmiş olmamışsındır

Bu da nasıl cümleyse artık

GW

Yorum

• Alkış senindir İlhan...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Bu saatten sonra Kel Mazhar' dan başka bana gönderecek birisini bulamadın mı yahu

Mazhar sana kalsın

GW

Yorum

• 100' den fazla "baba albüm" de seni tatmin etmezse ben daha ne edeyim yahu

Tamam, madem öyle "Sözlerimi geri alamam" çal bari benim için

GW

Yorum

• O halisinasyonu bende gördüm sanırım
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• E hani benim şarkı?

Sanki yayın akışı aksayacak bir parça daha çalsan

GW

Yorum

• İyi geceler İlhan
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Biz teşekkür ederiz İlhan. Ellerin dert görmesin...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• Zahmet ne demek ilhan...

Özlemişim ben yayınını...
                      İyi geceler, teşekkürler

Yorum

• Teşekkürler İlhan yayın için
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Sonuna yetişmiş olsam da güzel yayındı.
                          Yayını istek parçamla kapatarak yaptığın jest için de ayrıca teşekkürler.

Yorum

• Yayın için teşekkürler İlhancım. Baya bir konuştun, yoruldun. Terlemişsindir de. Gece yarı sana duş aldırmak zorunda kalmışta olabiliriz

Soner, şarkı yoksa sana attığı video ile idare et

Yorum

• yok be ne küsücem tiamat için ama soad'la ilgili yorumlarina sasirdim acikcasi kendilerinin hayranı olmamakla birlikte sevdigim bikaç şarkıları vardır o kadar! aslında sen ne kadar milliyetçi davranıyosan bu konuda, onların tepkileri de seninkinden çok farklı değil aslında... kaldı ki böyle şeyler herzaman abartıla gelmiştir ve ne yazık ki çabuk gaza gelen gençlik tarafından her zaman provoke edilmiştir diğer dinlediğimiz yabancı grupların da türk hayranı olduğunu sanmıyorum

ayrıca cvp vereme diye msjı yayın sonrasina sakladım yaşasın agresif türk gençliği

herkese iyi geceler
                              En son ezgi cubukcu tarafından düzenlendi; 13.08.2008, 01:22.
                              Futbol taraftardır!

Yorum

• Onların milliyetçiliği gelen tepkilerden sonra " Atatürk ile ilgili " kısımları şarkı sözlerinden silmekse gerçekten ilginç bir milliyetçi topluluk

Türkleri sevmek başka Atatürk'e hakaret etmek başka Kaldı ki bu tartışmaların içinde olmayı sevmiyorum. System of a down, gelen tepkiler sonucu şarkıdan sözleri silmek ile beraber resmi websitelerinden özür dilemişlerdir ve sonunda grubu askıya almışlardır. Özürleri ve bu yaptıkları kendi bilecekleri işlerdir.

Şu anekdotu vereyim; Metal dünyasında grubunu askıya alıp bir daha dönen grup veya sanatçı olmamıştır. Olmuşsa da istisnadır.

Aerials, Streamline ve Hysteria şarkıları muazzamdır ama nafile Yanlış şeyler yaptılar ve kendileri kaybettiler.

Gaza gelen Türk gençliği tabiri de hoşuma gitmedi.

Esenlikler.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X