ilhan Küçüükpark'tan bidahaki yayının yapsana ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yarın geceTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Selçuk Aydın'ın maçı nedeniyle yapmadım Mehmet.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki, nezaman olcak bida
@ Yılmaz'ım,
Yayınlara başla görürüm seni o zaman.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlhan'ım bu sene yayın yapmam zor gibi kardeşim. Akşamları pek müsait olamıyorum. Yapsam bile aksar yani. Bir hafta yaparım, üç hafta yapmam. Zaten okul başladı mı yayın yapmak imkansız gibi bir şey. Bu yazdan ümitliydim ama sanırım olmayacak, yapamayacağım. Fakat seni dinlemeyi çok istiyorum gercekten bunu da unutma- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Sivas maçını bekle Kubilay'ımTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum