Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Eyvallah baba
O nasıl bir şimşek yahu
Sen hazırladın sandım videoyu
Bu saatten sonra şu mevzuuya girmeyi hiç istemem ama SOAD ile diğer Anglo Saxon ruhlu grupları da biribirlerine karıştırmayalım mümkünse
Mesela WASP da fanatik milliyetçi bir Anglo Saxon gruptur, hatta Bon Jovi ve Metallica bile aşırı Amerikancı ve şovenist gruplardır..
Ama her ikisini de canlı canlı izleme fırsatını bulabildik bizİstanbul' da
SOAD' ın gerek siyasi, gerek mental yapısı ile hiç de uyuşmuyorlar maalesef gerçekte bize aşık olmayan ve olması da gerekmeyen diğer dev gruplar
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
erek siyasi olarak bıraksaydın keşke
çok kült bir tabir olmuştu...
başlıktaki herkes tepkisini dile getirdiğine göre konu kapanmıştır... bir etki tepki döngüsü bu saat için yeterli bence
sizlere de iyi geceler arkadaşlar!Futbol taraftardır!Yorum
-
Başka yayınlarda görüşmek üzere.
Yayınımı dinleyen herkese tekrar teşekkür ediyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Özel nedenlerden dolayı bu hafta yayın yapamayacağım. Çarşamba günü telafisini yapacağım.En son ilhan tarafından düzenlendi; 23.08.2008, 21:31.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
Milli maç nedeniyle saat 23:00 da başlayacağız.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
-
yayın 32.gün yada siyaset meydanı (seçim sizin)Programlarına dönmüş
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Sam programındaki sorun nedeniyle yayın yapamayacağım. Herkesten özür diliyorum.En son ilhan tarafından düzenlendi; 20.08.2008, 22:51.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
-
Saat 23:00 da yayında olacağım.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

yaşasın agresif türk gençliği 

Yorum