Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• La Halit'i konuşturmak baya emek ister ha helal İlhan

Halit yeri geldi mi lafı yapıştır kardeşim benim

Yorum

• Ben kucak açıyorum halite bursayı kazanırsa gruba alabilirim

Yorum

• Oğlum herkesten sonra aynı cümleleri kurma ya;

''İşte radyo BMN'ye bağlanmak bu kadar kolay. ''

Yeter da

Yorum

• Bu uşak dayaklık

Fatih yayına girdiğinde bir zahmet intikamımı al, ben yayındayken kasıyorum biraz nedense

Yorum

• ula ula aimar yiyecekmisun onlarii(fb gs bjk v.b.)
            KARADENİZGÜCÜ

Yorum

• Son dakika!!!

Transferde firtina gibi esmeye devam eden Trabzonspor son bombayi Gokhan Unali transfer ederek patlatti.
              Bunun uzerine fenerliler caybahcesinde toplanip Aziz beyi istifaya davet etti.
              Gs liler ise dolma bahce sarayinda toplanip oradan toplu halde bogaz koprusune vardiktan sonra soguk douche almak icin kendilerini bogazin soguk sularina birakmislardir..

en guzel tepkiyi ise jimnastik salonunda veren besiktasli taraftarlar... bale dansinda cesitli kol hareketlerinle dansi guzellestirip yildirimin gozlerinin icine baka baka istifaya davet etmislerdir ...

Yorum

• İlk olarak ordusportrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ula ula aimar yiyecekmisun onlarii(fb gs bjk v.b.)

İçiniz rahat olsun uşaklar.Radyo bmn açıkladı, bundan daha sağlam kaynak olur mu?

Yarına haberleri bekliyoruz artık...ççç

(UEFA)

Yorum

• Fatih abi yayında..

(UEFA)

Yorum

• fatih abi döktürüyo..
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• Fatih;
                      Antu'da senin eşkâlini tarif etmiş altına da "Warning!" yazmışlar.

Yorum

• İlhancım sabah sınavım var, isteği acele çalarsan iyi olacak gibi. Çıkacaktım, onu bekliyorum. Ayıp olmasın diye hani, pek de naziğim ya.

Yorum

• Transferlerde "gerçek hayâli aştı."
                          Yarın okula gitmediğine göre yayını uzat be İlhan. Ama önce Gamze'nin istediğini çal. Kızın sabah sınavı.
                          Çal şöyle bir şeyler.

Yorum

• Valla süpersin İlhan kolbastıyıda dinliyoruz.

Kolbastı bittikten sonra kaçıyorum erken kalkmam gerek iyi yayınlar herkese iyi geceler arkadaslar.
                            KARADENİZGÜCÜ

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ödenen Rakam Gizli Tutuluyor
                              Gökhan’ın gelecek sezon sözleşmesinin sona erecek olması ve Recep Mamur’un, “Onu 3 büyüklere satmam” diye açıklama yapması, Trabzonspor’un elini güçlendirdi. Sonuç olarak Şener ve Mamur 3,5 milyon Euro’ya anlaşmaya vardılar. Ardından Gökhan Ünal, Aytekin’in bürosuna çağrıldı. Milli futbolcuyla da 3+1 yıllık anlaşmaya varıldı. Gökhan’a 1 trilyon 800 bin YTL yıllık ücret verilmesi karara bağlandı. Gökhan, burada sözleşmeyi imzaladı. Milli futbolcu dün gece Trabzon’a geldi. Bu futbolcuya bugün saat 12.00’de resmi sözleşme imzalatılacağı açıklandı. Gökhan Ünal’ın transferi gerçekleştirilirken Trabzonspor yöneticileri, ‘6 milyon Euro’ya anlaştık’ dediler. Bunun gerekçesinin ise, Kayserispor kurmaylarının, “Gökhan’ı 7 milyon Euro’dan aşağı satmayız’ demeleri ve bu nedenle rakamın gizli tutulmasını istemeleri olduğuna işaret edildi.
                              6 Milyon Eurolar falan denmesinin sebebi belli oLmuş oldu..
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• hani benim altan civelek ten deniz gozluuuuum??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X