Eğer aymar gelmezse mahkemeye vereceğiz radyoyu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Trabzonspor'un bugün Ankara'da sözleşme imzaladığı Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal, Trabzon'a geldi.
3.6.2008
Omuzlara alındı
Kulüp başkanı Sadri Şener ve kulüp basın sözcüsü Levent Erkuloğlu ile Trabzon’a gelen bordo-mavili futbolcuyu, Trabzon Havalimanında yaklaşık 500 kişilik taraftar grubu sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlar, Gökhan Ünal’ı omuzlarına aldılar.
'Hedefler için geldim'
Gökhan, gazetecilere yaptığı açıklamada Trabzon’a gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Buradaki hedefleri biliyorum. İnşallah hep beraber bu hedefleri gerçekleştireceğiz" dedi ve Kendisini karşılamaya gelen taraftar için söyleyecek bir söz bulamadığını ifade etti.
Krallık ve şampiyonluk sözü
"Bu yıl inşallah şampiyon olacağız, ben de gol kralı olacağım. Genç ağırlıklı bir kadro, oluşum var. Ben üst sırada yer bulup şampiyon olacağımıza inanıyorum" diye konuşan golcü futbolcu, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kendisini istediğini, ancak Trabzonspor’a sempatisinin olmasının da bu transferde önemli rol oynadığını sözlerine ekledi.
Fanatik.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
batuhan249 tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
yaf bu bomba transfer dediginiz torinolu saban olmasin sakin
malumunuz bu aralar bosta bonserviside elinde hazir ersun hocaylada arasida iyidir sabaha bi bakmisiz saban trabzonda
hakikatten bu bomba 1902 model saban sükür bombasi olmasiniho istifa.
Yorum
-
batuhan249 tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
yaf bu bomba transfer dediginiz torinolu saban olmasin sakin
malumunuz bu aralar bosta bonserviside elinde hazir ersun hocaylada arasida iyidir sabaha bi bakmisiz saban trabzonda
hakikatten bu bomba 1902 model saban sükür bombasi olmasiniho istifa.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum