İYİ GECELER iyi yayınlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyayın çok güzel gidiyor ilhan gece gece güzel parçalar çalıyorsun
gündüz de güzel parçalar çalabiliyoBordomavi.net
Yorum
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim şarkı geldi
eski nickin daha güzeldi benceBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegündüz de güzel parçalar çalabiliyoaynen İlhan renkdaşım bende interden nefret ediyorum bundan sonra her yayınını dinleyeceğim
Gripin için söylediğin laf gerçekten harikaydı
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeski nickin daha güzeldi bence
Ortak soyadımı seviyorum fakat heryerde bilinsin istemiyorum o sebeple değiştirdim"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan'ı ilk defa dinliyorum oda geceye rastladığı için öyle söyledim ama güzel espiriydiaynen İlhan renkdaşım bende interden nefret ediyorum bundan sonra her yayınını dinleyeceğim
Gripin için söylediğin laf gerçekten harikaydı
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtak soyadımı seviyorum fakat heryerde bilinsin istemiyorum o sebeple değiştirdimBordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum