İlk olarak Serdær tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben selmana hediye ediyorumAnlayabildiğim bişeyler hediye etseydin keşke, küfür etmiyo di mi bu?
Yorum
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekollerin bacağını alamayız biz..
"kafasını alalım".çççççççççççç
mustafa allah canını almasın.
Yorum
-
Eyvallah kuzen. SayenizdeTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bu akşamki yayında canlı konuk alma denemeleri de yapacağım. Msn sorun vermezse müsait olan arkadaşlarla yayında konuşma imkanı yakalayabiliriz umarım.
Özel bir hazırlık içerisinde değilim bu akşamki yayın için. Zaten show havasında geçiyor yayınlar.
Eğlence, müzik, kahkaha, şamata herşey burada
Yayında görüşmek üzere.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Yayına geç veya çok geç başlayabilirim.
Şimdiden bilgilendireyim.
Misafir var
Saat 23:00 veya 23:30 gibi yayına girerim.
Dinleyecek olanlara duyurulur.
Görüşmek üzere.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum