Gamze kolpa yapıp erken bitirmezse yayını çalar sanırım istekleri.
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu. -
Vay be, Selami tamam kardeşim, bir gün birlikte sansürsüz, canlı ve diri bir programda birlikte konuşuruz, sizlerin Trabzon aşkını eski aşık olarak kıskanmıyorum dersem inanma, valla süper gidiyorsunuz, imrenmemek elde değil.
[quote=Erdal;2094059]Adil abi estağfurullah bile demiyorum...
quote]
Futbol üzerinden yorum yaparsak Erdal benden küçük olmasına rağmen bana usta olacak kadar güzel anlayışını okuyorum, takdir ediyorum. Ben taraftar olarak, kendimi Trabzonsporlu olarak yorumluyorum, içimdeki "Arı" özelliği kaybetmediğimi anlıyorum.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Gamze, iyi yayınlar. Malum; zamanla yarıştığımız için, şimdi açabildim radyoyu. Bir yandan sizleri dinliyorum, bir yandan da kafamı. Ankara ( EYÜP-SELAMİ) ve İstanbul ekibinin muhabbeti gayet güzeldi. Müzik mi, lafımız olamaz. Bu arada derslerini de ihmal etme. İyi akşamlar. Herkese slm...Yorum
-
-
Yayın İçin Çok Hepinize Çok Teşekkürler..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
yayin icin herkeze tskler süperdi yine elinize yüreginize saglik25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize ArdesenliYorum
-
emegi gecen herkese cook tsk ederim
Öncelikle aplama sonrada konuklarina
Gitme demek cok da Zor olmamaliYorum
-
Rica ederim. Aslında bir tek ben iyiydim. Onlar da takıldılar işte yayında.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Yorum
-
Bıktım bu yayınları kaçırmaktan he..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum