aslanlar kendi hikayelerini anlatmadıkları sürece avcıları dinlemeye devam edicez...aksal beyden inciler devam ediyor...
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Aksal abi, Song' un 2. Yarıdan beri ve Sylva nında son maçtaki performansı hakkında neler düşünüyor acaba Gamze sorabilirmisin.bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
iyi yayınlar,sene başında alınan ve karadeniz ve diğer kuluplere kiralanan bir çok oyuncumuz var.bizler trabzondan uzağız ve karadenizsporu takip edemiyoruz.seneye takımımızın kadrosunda yer bulması en güçlü futbolcularımız hangileri.geleceğin yıldızları diyebileceğimiz oyuncular varmı bunların arasında.bu konuda bizi aydınlatabilirmisiniz?Yorum
-
-
Sağ bekte Tayfun istikrarsız mı?
Sağ bekte Serkan'ın performansı yeterlimi?BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Aksal abi, söyle bir soru sormak istiyorum; Senol Günesin anlatirsam diye baslayip, hic bir sey anlatmamasi benim kafamda soru isaretleri birakti, orada
cok önemli seyler oluyor, ve bunlar insanlara anlatilmiyor. Gelisen bazi olayalarin gizlenmesi, basda yerel medya olmak üzere, Trabzonsporu karistirmak
isteyenlerin eline önemli kozlar vermiyor mu? Gelisen olaylarin seffaf bir sekilde taraftarlara aktarilmasi bazi dedikotularin önünü kesmez mi?insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!Yorum
-
Bi soruda ben sormak istiyorum Sayın Aksal Yavuz'a tam camiada birlik görüntüleri ortaya çıkmışken Lange olayının ortaya çıkmasıyla eski başkanlara yerel medyanın yüklenmesi olayın tüm sorumlulğunu Mehmet ali Yılmaz a mal etme çabaları hatta ozkan sümeri de suclamak bu birlik beraberlik goruntusune cok fazla zarar vermiycek mi ?Yorum
-
-
İyi Yayınlar Dinlemedeyiz..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Benimde bir sorum olacak Aksal abiye
15 maç boyunca 3 golü yakalayamadık. Kendisi bir forvet olarak 90 dakikada 3 golü yakalamak bu kadar zor mu ?Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
-
-
gamze bu sorumu sorarsan cok memnun kalicam gercekten cevabini cok merak ediyorum...
1. Sizce gercekten yoneticilerimizin dusunceleri sampiyonluk uzerine degilmi yoksa gecen seneki sivas taktigimi yurutuluyor.# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol GüneşYorum
-
Bir soruda ben sorayım müsaadenizl,yedek kulübesinden gelen oyuncuların,oyuna istenilen katkıda bulunamamasını neye bağlıyorsunuz.Sizce yedek kulübesi yetersizliğinin sebepleri nelerdir.En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
Erdal HoşYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum