Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 25.02.2009, 22:16.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
-
Yorum
-
GAmze abla Kardaniz havasi varsa calsana söyle kemence tulum horon
Gitme demek cok da Zor olmamaliYorum
-
tek tesellimiz 134 kişinin bulunduğu bir uçakta 9 kişi olması ölü sayısının. keşke kimse ölmeseydi ama daha büyük bir facianın eşiğinden döndük.DELİL YOK :)
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Horon mu Kolbastı mı durun yapmayın lütfen.
Uyurken bile beynimde Sinan Yılmaz Hoptek, Hayri Yaşar da Horon aklımdan bir türlü çıkmıyor, ey gidi etkinlikler.
Gökhan Birben adamım ya,
Yüksek Dağlarda Kar Var en sevdiğim parçalarından.En son Selami Gürpınar tarafından düzenlendi; 25.02.2009, 22:22.bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Ha bu arada az önce Hanifem diye bir parça dinledim çok güzelmiş galiba burda yılların sanatçısına ayıp edilmiş.
Oynuyorum vallaha oynuyorum oynamayan fenerli.
En son Selami Gürpınar tarafından düzenlendi; 25.02.2009, 22:33.bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
bunlar trabzonspor kartına fenerlilerin yada gs lilerin müracaat yapmasını bekliyor galiba ççç
açlıktan ölecekler hala red ediyorlar yaDELİL YOK :)
Yorum
-
gamze bize diger taraftar kartları akın akın geliyor bizim taraftarların kartları gelmiyor daha 3 tane gördüm ya kabul görmüyorlar yada ilgi azJackson Avelino Coelho JajáYorum
-
valla kusura bakmasınlar. yılda yapar 480 lira. onla alırım ben 5 -10 tane forma. hemde paranın hepsi gider kulübüme gider. onlar gibi %5 -10 vermem.
şartları buysa kabul etseler de ben onları kabul etmem.DELİL YOK :)
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum