iyi yayinlar, biraz önce ntv de izledim, bursasporlu sercan Trabzonspora attigim golü tv den izleyince icim sizladi demis. bence enazindan dogruyu söyledi, fakat biraz gec kaldi galiba.
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
ıssız adam çok etkili oldu o konuya insanların ön yargılı yaklaşmasında.
ben en çok mustafa k demirbaş'ı özlüyorum. görünce bir anda sarılacağım.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Yorum
-
Bir de bilmezsiniz diyor artist. Bu şarkıyı kim bilmez yahu.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Ben burdayım burda.
Gamze bir otobüs ayarlayamadık ya hepsi yüksek fiyat çekiyor bir okuyup üflesen.
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
Gamze canlı yayında Melih Gökçek'in ts biletlerini 35 ytl'den satışını protesto etmelisin.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Yorum
-
Dip not verelim. İLk göreve geldiğinde röportajı vardı; İngilizce öğrenmediğime pişmanım.Keşke öğrenseymişim zamanında diye.
İngilizce konuşunca şok oldum.Adam hakikaten muazzam. Bu yaşta hala kendisini geliştirmesi gerektiğini düşünüp, uyguluyor.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Bu videoyu nerden bulabilirim arkadaşlar gerçekten çok merak ettim şimdi.
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
baskanimiz transferi yapmadan önce bütceyi fazla zorlarsak patlar demisdi, buna ragmen transfer yapildi, bence taraftarlar olarak daha fazla destek olmaliyiz, allah korusun gecekten bütca bir patlarsa biraz zor toparlariz gibime geliyor.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!Yorum
-
-
-
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar. hakikaten çok güzel bir yayın oluyor.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Yettimmm gariii
Özlemişiz yayınlarını,güzel oldu canım.
İyi yayınlarrr
Gamzem kupon dolduraracağız ,anladın sen onu
Dip not: Şaduman teyze formayla çıkmış ekrana,eferum o dırdıra rağmen kazanmasına sevindim bunun için
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum