Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hep destek tam destek(miş),gerçek taraftar ne zamandan beri başka tribünlerin sloganını çalıyor Musti efendi ?!
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hep destek tam destek(miş),gerçek taraftar ne zamandan beri başka tribünlerin sloganını çalıyor Musti efendi ?!
      bu ortak bi slogan şimdi lafi değiiştirme bırak bu işleri çekirdeğe hayır

Yorum

• Gamze çekirdekleri elimize nasıl tutuşturduğunuzuda söylesene...
        Ayrıca misafirimizde geldi anlamamazlıktan gelme yemezler

Yorum

• off off şarkıya bakbiterdiniz beni
          Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            işte gerçek taraftar çekirdek yemiyoruz donuyoruz
            Herkesin eli cebinde zaten, kolay mı o soğukta çekirdek yiyebilmek

İyi yayınlar Gamze. Herkese keyifli bir müzik ziyafeti dilerim
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• selam veerrim iyi yayınlar dedim ama ses yok
              SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• aleykümselam Mehmet

Yorum

• İyi yayınlar canım. Ben geldim
                  TSira- Şükran
                  "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• oooo Mehmet Alemkümselam,hoşgeldin...

Yorum

• fotoğraf Sivas ta çekilmiştir

Soner abi tribüncü çekirdek yemez benim ellerim gözükmüyo ki en arkadayım istesem yiyemezmiydim
                      En son Mustafa K. Demirbaş tarafından düzenlendi; 22.10.2008, 21:03.

Yorum

• "Şimdi everybody", "slowly" gibi ifadeleri hiç yakıştıramıyorum Volkan Konak gibi bir duayene.Ama peşinden öyle bir yorumluyor ki türküyü her şeyi unutturuyor.

Gamze'ye de güzel iltifatları için teşekkür ediyorum.Ben pek edebiyatla barışık, yazı yazma kabiliyeti olan birisi değilim.Sadece bana bazı alışık olmadığım şeyleri yaptıracak kadar benimsediğim kişiler ve kavramlar var.Misal Kazım Koyuncu misal Trabzonsporumuz, onlara da periyodik olarak gaza geldikçe yazıyorum ."Hiç Anlatamadım Seni" de gene takımın çok çok kötü gittiği bir dönemde oluşan olumsuz havaya sinirlendiğim bir anda çıkmış bir yazı.Ne yalan söyleyeyim hiç bir yazdığım yazıyı onun kadar sevmedim.

Gamze'nin yazıları ciddi anlamda profesyonel işi ve o profesyonelliği Trabzonspor sevgisi ile birleştirince inanılmaz güzel şeyler çıkıyor ortaya.Ellerine sağlık.Okumamış olan yoktur tabi ama eğer varsa hiç bu başlıkta oyalanmasın gitsin "41 kere 7"den başlayarak okusun.
                        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• hb gençlik nasılsınızz bakimm gamze as bu arada selam verdik ama almadın olsun iyi yayınlar dedik ama tık yok
                          SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• la Gamze senle görüşürüz

Yorum

• İstek yapabiliyormuyuz ?
                              Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                              **Latocan**

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İstek yapabiliyormuyuz ?
                                İstek yapmadın ama ben kendi yayınımda senin adına Teoman çaldım.Bilmiyorum artık nasıl telafi edecez.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X