Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi yayınlar patron.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Kimse istekde bulunmuyor yayın formatınız mı böyle bilmiyorum ama bende iyi yayınlar diliyorum eğer istek yapabiliyorsak sizden Kursat-Ver elini adlı şarkıyı varsa istiyorum yoksa canınız sağolsun ne gönderseniz olur tekrar iyi yayınlar iyi geceler
      TRABZONSPOR

Yorum

• Benim dinlediğim bütün yayınlarda teknik sorun oldu. Ayağını denk al Gamze
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• çekirdekçilerden de bahsedermisin Gamze

Yorum

• İyi yayınlar Gamze...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Arkadaşların desteğiyle toparladık Gamze.İlgin için teşekkür ederim .

Bu arada maçın son bölümünde bende çıkış kapısının civarlarında bekliyordum.O kapıyı açtıkları zaman başta Nihal ve Gamze olmak üzere 50 civarı taraftarın bir kapıya yüklenişi var, dışarda altın dağıtılıyo sanırsınız.Arkadaşımı bekliyordum ben neredeyse dayanamayıp peşlerinden gidecektim.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Yalana bak yalana

Pek sıkıntı olmaz sadece seni boğazın serin sularına atacağım...
                En son Koray tarafından düzenlendi; 22.10.2008, 20:44.

Yorum

• yazık yazık hiç yakışmıyor valla
                  bu hafta göreceksiniz taraftar nasıl olur fotoları bekleyin

Yorum

• Öyle bir anlatıyorsunki maçı yemek tarifi gibi maça gelmediğime pişman oldum
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaş ben bütün yayınlarımda toplam bu kadar konuşmamıştım. Tebrikler Gamze
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• Gamze birazdan misafirimiz gelecek yoğun isteğin üzerine

Yorum

• "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye tüm tribünden alkış aldıktan sonra 10 saniye geçmeden "re re ra ra ra koyacağız cimboma" bağırmamız da çok orijinaldi. "Hepiniz ..." diye bağırıp peşinden "Alparslan ölmedi kalbimizde yaşıyor" falan.

Aslında bu işin altında yatan olay Ultraslanın kurucusu olan Sebahattin beyin oflu olması.Maç öncesi dostluk olsun bilmemne olsun diye yapılan pozitif konuşmaların içimizdeki anti istanbulcu zihniyetle birleşmesi neticesinde böyle enteresan olaylar yaşanıyor.hep de yaşanacak.Malesef.

Yorum

• İYİ yayınlar gamze abla dinlemedeyiz:d
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• işte gerçek taraftar çekirdek yemiyoruz donuyoruz

hep destek tam destek

Yorum

• iyi yayınlar gamze selamına leyküm
                                SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma