vAKIFBANKTA kredi kartı onayında çalışanlar herhalde tam ezikkkk....
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
40 ytl mi? Uzak dursun. Öğrenci adamız..A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.Yorum
-
İlginin yüksek olduğunu iyi biliyorum çünü bir abimiz görüşmüş yetkililerle, Sanırım Zafer abiydi, ilgi baya yüksekmiş.
ama kabul etmiyorlar.
Selami sanırım bir yanlışlık var, yıllıktır o ücret. Aylık olur mu yahu, harcamadığın paranın nesini ödeyeceksin?
Bir yanlışlık olmalı. Eminsin mi? 
Eğer eminsen yuh diyoum.
Böyle bir uygulamayı da ilk defa görüyorum.
Zannetmiyorum ama ya. Nasıl bir hizmet alıyoruz ki karşılığında 40 YTL vereceğiz?
Çok alakasız.Yorum
-
Etkinliklerle ilgili çok güzel bir söz söyledi arkadaşım. Pazar günü gitmiştik. Kalabalık var, çeşitli standlar, horonlar, kolbastılar, söyleşiler vs..
Dedi ki "Bana Türkiye'de bir başka şehir söyleyin ki böyle birşey yapabilsin.."

Yapamazlar..
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.Yorum
-
manyak'mı len bu vakıfbank mesaj gelmiş kartınız kabul edilmedi diye ALLAH ALLAH başka bankalardan sırasıyla kart geliyor bu gerizekalı banka kabul edilmedi diyor ulen işin işinde TRABZONSPOR olmasa sizin bankaya bile uğramam kenarımın bankası
bülent akbulut abinin cevabı
ççç
DELİL YOK :)
Yorum
-
-
İyi Yayınlar Gamze...
Sonuna mı yetiştik yoksa?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Yorum
-
yıllık ücret 40 ytl kart parası artı formayı hemen göndermiyorlar formanın gelmesi icin harcama yapman lazımmışJackson Avelino Coelho JajáYorum
-
Gercekten Trabzonlular cok farkli, bir arkadas davet ettigi almanlarin yaninda diger arkadasiyla devamli Trabzonspor hakkinda türkce konusuyorlar, alman SIKILDI, almanca konusunda bizde anlayalim deyince, arkadas ciddi ciddi almana, bunca yildir almanyadasinda hala Türkce ogrenemedin mi diye sorunca adam aptallasdi.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!Yorum
-
Yıllıktır o yıllık. Ama yıllık 40 bile çok.
Bi de Gamze ufaktan Türkiye'ye dönsek
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum