Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Gündem | Tunga

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi Yayınlar Tunga Abi iyi dilekleriniz için teşekkürler..
    Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• konu dışında ama gelde peynirli çekmesin canın yaa
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Nerdeeen nereye....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benden bahset tunga ayıptır....
          Evet Tunga abi bahset Gökhan abiden.Gerede'de jandarmanın onu nasıl durdurduğundan bahset.
          Colmandante

Yorum

• Bu günleri not edin arkadaşlar...4 sene sonra nereden nereye geldik diyeceksiniz yine...

Yorum

• ben 1000 den fazla e-mail attım unuturmuyum ama amacımıza ulaştık o yeter lig tv ye sesimizi duyurduk yeter
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ahmet abinin tesbihe dikkat

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• BMN Hali saha maci yil yine 2004
                  Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• agzına sağlık tunga abi sabahki sınavı valla bırakıp dinlemeye devam edicem ama olmuyor... tekrar bu güzel konusmalar için teşekkür ediyorum... geç bmn li olmuş biri olarak umarım daha aktif olurum bu tarz konusmalarınızı daha sık olması dileğiyle tüm renkdaşlar hayırlı geceler....
                    Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                    Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                    Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Tunga abi yayın için sonsuz teşekkürler ama sabah 6 da kalkmam gerekiyor daha fazla kalamıyorum..

Herkese iyi geceler..
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İyi yayınlar

Atılan postlara bir göz gezirdiğim kadarıyla, bir bir çok şey kaçırmışım sanırım
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Tunga Abi altı üstü otobanda yürüdük bunu lafı mı olur, siz böyle organizasyonlar yapın biz yine yürürüz
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• yolda yürümüşler falan .....oda bişe mi ben otobanda koştum tek başıma sizden sonra

Yorum

• Önümüzdeki sene yine Gerede de olursak şöyle çadırlı falan gece kamplı bir yayla şenliğine dönüştürsek diyorum. Kamp ateşi etrafında Trabzonspor sohbeti Vallahi kulağa hoş geliyor.
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• tunga abi hayırlı yayınlar.....
                                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X