Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Gündem | Tunga

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• seviyoruzzzzzz seniiiiiiiiiiiiiiiiiii
    GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• canıııı gönüldeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn
      Hadi eyvallah..

Yorum

• trabzonsunnnn sennnnnnnnnnnnnnn
        GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• biziiiiiiiiiiiim canımıııııızzzzzzzzz...

Tunga abi neşemiz yerine geldi.. iş bi hareketli parçaya bakıyormuş
          Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Çağatay Bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar fenere benim kadar gıcık olamazsınız ama adamları tebrik etmek lazım

Ben fenerliler ile yaşamayı öğrendim etrafımda fazlası ile var

Sınıflarımda ben dahil Trabzonsporlu sayısı bir kere olsun 2 yi geçmedi o yüzden istanbul antikoru oluşturdu bünye bir süre sonra Tepkinizi anlıyorum ama maçı kazanan takımın önünde Türk bayrağı olduğu da bir gerçek

Tunga abi yayın çok keyifli eline sağlık
            cagatay gardasum bunlari diger baslikta yaz emibozma simdi keyfimizigir horona oyna sende bosver fbyi
            YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Abi iyi yayınlar ama ekran gidiyor ben kaçtım herkese iyi akşamlaarr...(ekran vurarak çalıştığı için saat engeline takılıyorum )
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• hiç birşeye degişilmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Yorum

• senin sevgin bu dünyadaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cagatay gardasum bunlari diger baslikta yaz emibozma simdi keyfimizigir horona oyna sende bosver fbyi

Abula ekran kemençeyi duyunca düzeldi ççç
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• goooooooooooolllllllllllllllllllLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLL
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• Dinlemek için grafiğe tıklayınız!

Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• oley oleyoleyeoley

Yorum

• gooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLL 2 2 TRABZONSPOR MÜTHİŞ BAŞLADI...

abi tüylerim diken diken oluyo yaa..
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• Anaa Tunga abi tüylerim tiken tiken oldi , fırtına gibi girdi bordo mavililer !

Özkan Sümer

Yorum

• Tunga abi istek isteyebiliyormuyuz bilmiyorum ama mumkunse mehmet tak tan uzun uzun saclari sarkisini calarmisin,tesekkurler
                                YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

Yükleniyor...
                                X