Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Gündem | Tunga

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yolda yürümüşler falan .....oda bişe mi ben otobanda koştum tek başıma sizden sonra

Bir dakika otobüsten inen senmiydin?

Nottobüs arıza yapmış iken

Yorum

• bir BMN Klasigi
      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir dakika otobüsten inen senmiydin?
        evet ......ama ben indiğimde otobüs arıza yapmamıştı kendi rızamla inmiştim

Yorum

• Ne yürümesi abi Selami atla geldi oraya kadar.Atı ağaçların arkasına bağlamış bana öyle dedi.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Bu arada basket takımımızda çok kaliteli bir kadroyla vitrine çıktı,
            Tüm üyelerimizden basketbol başlıklarımızada ilgi ve alakalarını bekliyoruz
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

evet ......
              olimpiyatlara mutlaka katılmalısın bence
              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

evet ......

Takdir ettim seni gerçekten

Tunga abi arkadaşımız yaklaşık 1-1.5 km otoyoldan hotele koşmuştur.

Yorum

• Tunga ağabey 16 Ağustos'daki Olimpiyat stadındaki açılış maçı hakkında görüşleriniz nelerdir? Trabzonspor yönetimi bu tarihi belirlerken neyi amaçladı?

Malum fındık ayına denk geliyor ve çoğu gurbetçi o tarihte Trabzon'da olacak. Sizce Olimpiyatı doldurabilecek miyiz?
                  Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Buradada vardik!
                    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Abi beyaz small beden bır tane alayım ozaman

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Önümüzdeki sene yine Gerede de olursak şöyle çadırlı falan gece kamplı bir yayla şenliğine dönüştürsek diyorum. Kamp ateşi etrafında Trabzonspor sohbeti Vallahi kulağa hoş geliyor.
                        Erdal Abi donaruk soğuktan...

Akşam antremanını izlerken donduk zaten...

Yorum

evet ......ama ben indiğimde otobüs arıza yapmamıştı kendi rızamla inmiştim
                          neden inmiştin acaba çççççç
                          Yeterki ONUR'suz
                          olmasın
                          aŞk
                          !

Yorum

• Kalite farkı bu olsa gerek.Tekrar teşekkürler ve tebrikler BMN.
                            Colmandante

Yorum

• Benim de bir sorum olacak .

Birkaç yıl önce olduğu gibi sonu " ...@bordomavi.net " uzantılı BMN ye özel e-posta adreslerinin alınması düşünülüyor mu ? Bence bu güzel bir uygulamaydı . Senin görüşün nedir Tunga Abi ?

Yorum

• Beter olsun bu güzeldi
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,
                                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X